Projektorit kotiin, yrityksiin, kouluihin, julkisiin tiloihin, ym.

Projektorit

Projektorit kotiin, yrityksiin, kouluihin, julkisiin tiloihin, ym.
Nyt on hyvä hetki ostaa projektori ja kangas kotiin, tarjouksemme ovat ainutlaatuisia. Osassa projektoreita on kylkiäisenä valkokangas. Kysy lisää. (Maksaa voit myös osissa, Jousto ja collector auttaa)

Tuoteryhmässä on kolme alatuoteryhmää projektoreille, tuoteryhmät Projektorit kotiin, yrityksiin sekä kannettavat. Kyse on varsin harmaasta ohjauksesta jota ei voi pitää ohjeena. Kaikkia projektoreita voi käyttää kotona, yrityksessä, kouluissa ym.ym. Jako on tehty helpottamaan valintaa ja useimmiten se on myös valmistajan suositus. Haluamasi projektori voi löytyä "väärästä ryhmästä"  Kotiprojektorilta odotetaan hiljaista käynti-ääntä, 16:9 kuvasuhdetta, HDMI-tuloa, VGA-tuloa, ja joskus myös verkon käyttö. Linssin siirto ja  4K ym ominaisuudet ovat useimmissa keskihintaisissa projektoreissa. Yritysprojektori ryhmässä ovat mm. lähietäisyysprojektorit sekä suurta valotehoa, erikoislinssejä, ym. ominaisuuksia joita tarvitaan A/V-tiloissa, julkisissa tiloissa, kouluissa, toimistoissa, neuvottelutiloissa, ym.ym. Asiakapalvelumme auttaa projektorin valinnassa, seuraavassa projektoriryhmät:
  Projektorit - koti  Projektorit - yritys  Projektorit - Kannettavat

  Projektori pääryhmässä ovat lisäksi tuoteryhmät:  Diaprojektorit  Projektorilamput  Projektorilinssit  Projektoritarvikkeet  Projektoritelineet 

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun