Projektorit kotiin, yrityksiin, kouluihin, julkisiin tiloihin, ym.

Projektorit

Projektorit kotiin, yrityksiin, kouluihin, julkisiin tiloihin, ym.

Nyt on hyvä hetki ostaa projektori ja kangas kotiin, tarjouksemme ovat ainutlaatuisia. Osassa projektoreita on kylkiäisenä valkokangas. Kysy lisää.

Meiltä löydät projektorit joka tarpeeseen; projektorit kotiin, projektorit yrityksiin sekä kannettavat projektorit. Kyse on varsin harmaasta ohjauksesta jota ei voi pitää ohjeena. Kaikkia projektoreita voi käyttää kotona, yrityksessä ja julkisissa tiloissa. Jako on tehty helpottamaan valintaa ja useimmiten se on myös valmistajan suositus. Kotiprojektorilta odotetaan hiljaista käynti-ääntä, 16:9 kuvasuhdetta, HDMI-tuloa, VGA-tuloa, ja joskus myös verkon käyttö. Linssin siirto ja  4K ym. ominaisuudet ovat useimmissa keskihintaisissa projektoreissa. Yritysprojektori ryhmässä ovat mm. lähietäisyysprojektorit sekä suurta valotehoa, erikoislinssejä, ym. ominaisuuksia joita tarvitaan A/V-tiloissa, julkisissa tiloissa, kouluissa, toimistoissa, neuvottelutiloissa ym. Asiakaspalvelumme auttaa projektorin valinnassa!

Projektori pääryhmässä ovat lisäksi tuoteryhmät:  Diaprojektorit, Projektorilamput, Projektorilinssit, Projektoritarvikkeet, Projektoritelineet 

Tuote lisätty omiin suosikkeihin
Tuote lisätty vertailuun