USB 8Gb Twister muistitikku
USB 8Gb Twister muistitikku

USB 8Gb Twister muistitikku

CITY-109-8GB-LOGO
8GB USB-tikku, painatettuna SM-tyypin metal folding USB-tikku on tyylikäs ja toimiva ratkaisu. Pienen kokonsa takia se on erittäin käytännöllinen ja kulkee näin ollen myös helposti mukana.
TOIMITUSAIKA: Tuote ei saatavilla
Verkkokauppa
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Hämeenlinnan toimipisteeseen.

Pyydä tarjous

 

8GB USB-tikku, painatettuna SM-tyypin metal folding USB-tikku on tyylikäs ja toimiva ratkaisu. Pienen kokonsa takia se on erittäin käytännöllinen ja kulkee näin ollen myös helposti mukana. Nämä ominaisuudet yhdistettynä suojaavaan metallipintaan, tekevät siitä erinomaisen kokonaisuuden. Metallipinta suojaa tikkua iskuilta ja tekee näin tikusta kestävämmän. Kyseessä on 1Gb tikku, mutta tuotteita on saatavilla aina 16Gb asti. Rungon väri on valittavissa vapaasti. Huom: hinnat vaihtelevat jatkuvasti, kysy aina päivän tarjous myynnistämme, (myynti@cityplus.fi) niin saat parhaan tarjouksemme! Pidätämme oikeuden verkkosivujen muistihintojen muutoksiin mahdollisten markkinahintojen muutoksien takia. Suurissa erissä tikkuun voidaan myös painattaa logo/teksti. Painatus on erittäin tyylikäs tapa tehdä yksilöllinen tikku juuri sinun yrityksesi logolla / tekstillä. Kysy myös muita tikkumalleja myynnistämme myynti@cityplus.fi, saatavilla kymmeniä erilaisia.

Uusi
Esitteet ja oppaat
    Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
    Tuote lisätty omiin suosikkeihin
    Tuote lisätty vertailuun

    Käytämme sivustollamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa