Xerox Phaser 6121Mfp, Syaani Värikasetti (Suuri Kapasiteetti, 2600 Sivua) Laajenna

Xerox Phaser 6121MFP, syaani värikasetti (suuri kapasiteetti, 2600 sivua)

Xerox Xerox

106R01466

Uusi

syaani värikasetti Laserväriaine 2600 sivua Syaani 1 kpl

Tiedot

Toimitusaika: 3-7 arkipäivää

160,00 €

sis. alv
129,03 € Alv 0%.
7,95 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 32 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 32 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,60 €.

$nbsp;
Xerox Phaser 6121MFP, syaani värikasetti (suuri kapasiteetti, 2600 sivua) Phaser 6121MFP -laitteelle on suunniteltu ja testattu varmistamaan parhaan kuvalaadun ja luotettavan tulostuksen joka kerralla. Xerox Genuine Supplies ja Xerox-laitteet ovat tehtyjä toisilleen. Älä hyväksy jäljitelmiä.

Paino ja mitat
Tuotteen leveys105 mm
Tuotteen syvyys400 mm
Tuotteen korkeus110 mm
Pakkauksen leveys105 mm
Pakkauksen syvyys400 mm
Pakkauksen korkeus110 mm
Paino pakattuna560 g
Muut ominaisuudet
Pakkauksen pituus39,9 cm
Tuotteen väriMusta
Kasetin kapasiteetti2.600 pages
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Syaani
YhteensopivuusPhaser 6121MFP
Värillisen väriaineen riittävyys sivuina2600 sivua
AlkuperämaaJapani
SertifiointiISO_IEC_STD_19798

Reasons to buy

Väriä, johon voit luottaa

Xerox on väritekniikan asiantuntija. Me tunnemme värit. Joten seuraavan kerran kun tulostimesi tarvitsee täydennystä, luota Xeroxin alkuperäisiin tarvikkeisiin. Ne ovat luottamuksesi arvoisia.

Olemme ansainneet maineemme

Me Xeroxilla välitämme laadusta. Kun tulostat alkuperäisillä Xerox-värikaseteilla, lopputulos on erinomainen, värit ovat eloisia ja ääriviivat teräviä. 70 vuoden kokemuksella voit todellakin luottaa meihin.

Vangitse jokainen yksityiskohta

Tulostamalla alkuperäisellä Xerox-värikasetilla Xerox-tulostimellasi voit heittää hyvästit haalistuneille väreille. Xeroxin avulla pidät tulosteesi raikkaina ja selkeinä.

Pidämme lupauksemme

Tulostaminen muilla kuin alkuperäisillä Xerox-tarvikkeilla johtaa vain kyyneliin. Muilla värikaseteilla voit säästää senttejä, mutta voitko luottaa niihin joka ikinen päivä?

Jokainen tulostus on erityinen

Alkuperäisen Xerox-värikasetin arvoa voi olla vaikea käsittää, ennen kuin kokeilet halvempaa vaihtoehtoa. Vain Xerox-tarvikkeet tuottavat eloisia värejä kerta toisensa jälkeen.

Älä jätä mitään sattuman varaan

Se, paljonko maksat korvaavasta värikasetista ei kerro vielä kaikkea. Alkuperäiset Xerox-tarvikkeet vievät sinut pidemmälle, ja saat rahallesi enemmän vastinetta jokaisella kerralla.

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja