Xerox Versalink C400/C405, Syaani Värikasetti (Ekstrasuuri Kapasiteetti, 8000 Sivua) Laajenna

Xerox VersaLink C400/C405, syaani värikasetti (ekstrasuuri kapasiteetti, 8000 sivua)

Xerox Xerox

106R03530

Uusi

syaani värikasetti Laserpatruuna 8000 sivua Syaani 1 kpl

Tiedot

Toimitusaika: 3-7 arkipäivää

302,99 €

sis. alv
244,35 € Alv 0%.
15,05 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 60 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 60 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 3,00 €.

$nbsp;
Xerox VersaLink C400/C405, syaani värikasetti (ekstrasuuri kapasiteetti, 8000 sivua). Malli: Laserpatruuna, Riittoisuus: 8000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Syaani, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Paino ja mitat
Tuotteen leveys110 mm
Tuotteen syvyys305 mm
Tuotteen korkeus60 mm
Pakkauksen leveys110 mm
Pakkauksen syvyys305 mm
Pakkauksen korkeus60 mm
Paino pakattuna297 g
Muut ominaisuudet
Tuotteen väriMusta
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Syaani
Tuotemerkin yhteensopivuusXerox
YhteensopivuusVersaLink C405, VersaLink C400
Mustepatruunan tyyppiErittäin (Super) korkea värintuotto
Värillisen väriaineen riittävyys sivuina8000 sivua
AlkuperämaaAlankomaat

Reasons to buy

Väriä, johon voit luottaa

Xerox on väritekniikan asiantuntija. Me tunnemme värit. Joten seuraavan kerran kun tulostimesi tarvitsee täydennystä, luota Xeroxin alkuperäisiin tarvikkeisiin. Ne ovat luottamuksesi arvoisia.

Olemme ansainneet maineemme

Me Xeroxilla välitämme laadusta. Kun tulostat alkuperäisillä Xerox-värikaseteilla, lopputulos on erinomainen, värit ovat eloisia ja ääriviivat teräviä. 70 vuoden kokemuksella voit todellakin luottaa meihin.

Vangitse jokainen yksityiskohta

Tulostamalla alkuperäisellä Xerox-värikasetilla Xerox-tulostimellasi voit heittää hyvästit haalistuneille väreille. Xeroxin avulla pidät tulosteesi raikkaina ja selkeinä.

Pidämme lupauksemme

Tulostaminen muilla kuin alkuperäisillä Xerox-tarvikkeilla johtaa vain kyyneliin. Muilla värikaseteilla voit säästää senttejä, mutta voitko luottaa niihin joka ikinen päivä?

Jokainen tulostus on erityinen

Alkuperäisen Xerox-värikasetin arvoa voi olla vaikea käsittää, ennen kuin kokeilet halvempaa vaihtoehtoa. Vain Xerox-tarvikkeet tuottavat eloisia värejä kerta toisensa jälkeen.

Älä jätä mitään sattuman varaan

Se, paljonko maksat korvaavasta värikasetista ei kerro vielä kaikkea. Alkuperäiset Xerox-tarvikkeet vievät sinut pidemmälle, ja saat rahallesi enemmän vastinetta jokaisella kerralla.

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja