Xerox Magenta Vakiokapasiteettinen Tulostuskasetti, Phaser 6180 -Sarja Laajenna

Xerox Magenta Vakiokapasiteettinen Tulostuskasetti, Phaser 6180 -Sarja

Xerox Xerox

113R00720

Uusi

Phaser 6180 -Sarja 2000 sivua Purppura

Tiedot

IM TD DSP
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

173,00 €

sis. alv
139,52 € Alv 0%.
8,59 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 34 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 34 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 1,70 €.

$nbsp;
Xerox Magenta Vakiokapasiteettinen Tulostuskasetti, Phaser 6180 -Sarja. Riittoisuus: 2000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Purppura

Paino ja mitat
Tuotteen leveys220 mm
Tuotteen syvyys370 mm
Tuotteen korkeus140 mm
Pakkauksen leveys220 mm
Pakkauksen syvyys370 mm
Pakkauksen korkeus140 mm
Paino pakattuna1,27 kg
Muut ominaisuudet
Pakkauksen pituus37 cm
Ominaisuudet
MalliOriginal
Tulostuskasettien väri(t)Purppura
Tuotemerkin yhteensopivuusXerox
YhteensopivuusPhaser 6180MFP, Phaser 6180
Värillisen väriaineen riittävyys sivuina2000 sivua
AlkuperämaaKiina
SertifiointiISO_IEC_COMP_19798

Reasons to buy

Väriä, johon voit luottaa

Xerox on väritekniikan asiantuntija. Me tunnemme värit. Joten seuraavan kerran kun tulostimesi tarvitsee täydennystä, luota Xeroxin alkuperäisiin tarvikkeisiin. Ne ovat luottamuksesi arvoisia.

Olemme ansainneet maineemme

Me Xeroxilla välitämme laadusta. Kun tulostat alkuperäisillä Xerox-värikaseteilla, lopputulos on erinomainen, värit ovat eloisia ja ääriviivat teräviä. 70 vuoden kokemuksella voit todellakin luottaa meihin.

Vangitse jokainen yksityiskohta

Tulostamalla alkuperäisellä Xerox-värikasetilla Xerox-tulostimellasi voit heittää hyvästit haalistuneille väreille. Xeroxin avulla pidät tulosteesi raikkaina ja selkeinä.

Pidämme lupauksemme

Tulostaminen muilla kuin alkuperäisillä Xerox-tarvikkeilla johtaa vain kyyneliin. Muilla värikaseteilla voit säästää senttejä, mutta voitko luottaa niihin joka ikinen päivä?

Jokainen tulostus on erityinen

Alkuperäisen Xerox-värikasetin arvoa voi olla vaikea käsittää, ennen kuin kokeilet halvempaa vaihtoehtoa. Vain Xerox-tarvikkeet tuottavat eloisia värejä kerta toisensa jälkeen.

Älä jätä mitään sattuman varaan

Se, paljonko maksat korvaavasta värikasetista ei kerro vielä kaikkea. Alkuperäiset Xerox-tarvikkeet vievät sinut pidemmälle, ja saat rahallesi enemmän vastinetta jokaisella kerralla.

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja