A4 SureCut Titaani -paperileikkuri kierrätysmateriaalista, 30 cm Laajenna

A4 SureCut Titaani -paperileikkuri kierrätysmateriaalista, 30 cm

Fiskars Fiskars

1004639

Uusi

Asteikkomerkintä sentti- ja tuumamitoituksella helppotaa kohdistamista. Vaakasuorassa A3 -kokoon saakka, pystysuorassa A4 -kokoon saakka.

Tiedot

DSP
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

29,90 €

sis. alv
24,11 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 5 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 5 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,25 €.

$nbsp;


1. 100 % kierrätysmateriaalia - kierrätettyä mustaa hartsia - ympäristöystävällinen

2. Titaanikarbidilla päällystetty terä tuo lisää leikkauskapasiteettia ja kestävyyttä (3 kertaa kovempaa kuin teräs).
3. Ainutlaatuinen SureCut -lanka leikkausohjain näyttää tarkasti, mistä leikkaat. Leikkaa jopa 7 arkkia kerrallaan (80 g paperi)
4. Asteikkomerkintä sentti- ja tuumamitoituksella helppotaa kohdistamista. Vaakasuorassa A3 -kokoon saakka, pystysuorassa A4 -kokoon saakka.
5. Ulos käännettävä viivain laajentaa mittausaluetta isommalle paperikoolle (36 cm). Viivain on ulos vedettynä käytännöllisesti samassa tasossa kuin alusta.
6. Läpinäkyvä sormisuojus puristaa paperin paikalleen ja suojaa sitä sormenjäljiltä.
7. TripleTrack -patentoitu järjestelmä lukitsee terän ja kiskon ja mahdollistaa näin suoremman ja tarkemman leikkaamisen.8. Varaterät 1003904 ja 1003905

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja