Segway Ninebot MAX -sähköpotkulauta g30 KICKSCOOTER Laajenna

Segway Ninebot MAX G30/MAX G30 II - sähköpotkulauta

NINEBOT-SEGWAY

90710030

Uusi

Segway Ninebot MAX -sähköpotkulauta (suurin nopeus 18,6 MPH, pitkän kantaman akku, taitettava ja kannettava)

Tiedot

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

765,01 €

sis. alv
616,94 € Alv 0%.
38,00 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 153 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 153 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 7,65 €.

$nbsp;
Ninebot by Segway Kickscooter Max G30 sähköpotkulauta

Mahtava Ninebot Max G30  -sähköpotkulauta takaa näppärän ja hauskan tavan liikkua. Segway Ninebot Max G30  on tehokas ja suurikokoinen sähköpotkulauta malli, joka on syntynyt pitkän, ammattimaisen kehitystyön ansiokkaana tuloksena. Tässä sähköpotkulaudassa yhdistyvätkin Ninebot by Segway:n aiempien sähköpotkulauta mallien parhaimmat puolet, joten Ninebot Max G30  edustaa alansa huippua.

Miksi kannattaa valita Ninebot by Segway

Ninebotin sähköpotkulaudat ovat saavuttaneet Euroopassa valtavan suosion ja pikkuhiljaa niistä on tullut entistä suositumpia myös kotimaamme markkinoilla. Ninebotin sähköpotkulauta on hyvä valinta hyvän hinta-laatusuhteensa, kätevyytensä ja ekologisuutensa ansiosta. Sähköpotkulaudan ansiosta auton voi lyhyemmillä matkoilla jättää kotiin tai autosta voi luopua jopa kokonaan ja matkan voi taittaa näppärästi sähköpotkulaudalla. Se kulkee näppärästi mukana myös julkisessa liikenteessä ja onkin aivan erityisen hyvä kulkuväline kaupunkiolosuhteissa.

Ninebot Max G30
Uutuusmalli Ninebot by Segway Max G30  kannattaa valita monestakin syystä. Ensinnäkin tässä mallissa riittää tehoja. Suuren kokonsa ansiosta malli on myös erityisen tukeva. Sen tubeless-renkaat ovat kooltaan huikeat 10 tuumaa ja ne on täytetty ilmalla, mikä tekee liikkumisesta erityisen kevyttä ja nopeaa. Kyseinen malli onkin Ninebot by Segway:n pitkän, sinnikkään ja ammattitaitoisen kehitystyön tulosta ja siinä näkyy Segway:n pitkä kokemus alalta. Tekniikkansa lisäksi sähköpotkulauta hurmaa ulkonäöllään ja tarjoamallaan liikkumisen vapaudella.

Ninebot by Segway Kickscooter Max G30 ominaisuuksia

Suuret renkaat
Tästä sähköpotkulaudasta löytyy 10-tuumaiset tubeless-renkaat. Ilmatäytteiset renkaat ovat kestävät ja niiden huollon tarve on pienempi kuin monien muiden sähköpotkulautojen renkaiden huollon tarve. Ainoana huoltotoimenpiteenä on ilman lisääminen aika ajoin. Tubeless-rakennetta käytetään jopa moottoripyörissä ja autoissa, joten tässä potkulaudassa on alla todella hyvät renkaat, mitkä tekevät sähköpotkulaudan vierintävastuksesta tavallisia sähköpotkulautoja matalamman.

Tehokas moottori
Ninebot by Segway Kickscooter Max G30 sähköpotkulauta huippunopeus on jopa 25 km/h. Sen maksimaalinen nousukulma on 11 astetta eli 20 %. Sähköpotkulaudan nimellisteho on 350 W ja maksimiteho 700 W. Takarenkaan harjaton tehokas moottori tekee ajokokemuksesta erityisen mahtavat tuoden siihen uudenlaista urheilullisuutta ja tuntumaa. Tällä laitteella pääsee hyvin liikkeelle jopa hiekkateillä, koska laitteen vetävä rengas ottaa kannettavakseen suurimman painon.


Kestävä akku
Ajomatka tällä sähköpotkulaudalla on maksimissaan jopa 65 km akun ollessa liikkeelle lähdettäessä täynnä. Akun kokonaiskapasiteetti on 551 Wh ja sen maksimijännite on 36 V. Tässä sähköpotkulaudassa käytetään Li-Ion-tyyppistä akkua, jonka latausaika on 6h käytettäessä potkulaudan runkoon integroitua laturia.

Sähköpotkulauta pystytään lataamaan tavallisissa pistorasioissa, mitä löytyy jokaisen kotona. Ninebot by Segway Kickscooter Max G30 suositellaan ladattavaksi ja säilytettäväksi sisätiloissa. Syyt tälle ovat, että sähköpotkulauta on kevyen painonsa ansiosta helppo varastaa pihalta ja akku latautuu paremmin huoneenlämmössä. Akkua ei saa ladata pakkasilla, sillä kylmyys voi aiheuttaa että se alkaa purkautumaan jonka jälkeen on hankittava uusi akku.

Turvalliset jarrut ja valot
Mallin tehokkaat jarrut vievät sähköpotkulaudalla ajamisen turvallisuuden aivan uudenlaiselle tasolle. Tästä mallista löytyy edestä tehokkaasti toimiva rumpujarru ja takaa E-ABS-jarru, jossa on energian talteenotto -ominaisuus. Potkulauta on varustettu LED-ajovaloin sekä edessä että takaa. Lisäksi siitä löytyy jarruvalo.

Sähköpotkulaudan muita teknisiä ominaisuuksia

Mallista on saatavilla sovellus niin Andoid- kuin iOs-laitteillekin. Laitteen kantavuus on 100 kg ja laitetta suositellaan yli 14-vuotiaille kuljettajille, jotka ovat pituudeltaan 120 – 200 cm. Laitteen moottorissa on IPX7 ja rungossa IPX5 suojaus, joka suojaa moottoria ja runkoa roiskeilta, pölyltä ja lialta. Ajokunnossa laitteen koko on 102 x 47 x 120 cm ja taitettuna 117 x 47 x 53 cm. Laite painaa 18,7 kg.

Sähköpotkulauta - Turvallisuus näkökohtia
Tämä sähköpotkulauta malli on erityisen turvallinen, sillä sen eturenkaassa on tehokas rumpujarru, jonka toimintavarmuus on huippuluokkaa. Lisäksi potkulaudan takarenkaasta löytyy E-ABS-jarru, joka on lukkiutumaton ja jossa on energiantalteenotto-ominaisuus.

Lisäturvaa tuovat potkulaudasta löytyvät valot. Edessä on led-valo, jossa on käytetty erityistä umpiota. Umpion ansiosta valosta lähtevä valokuvio on tarkkareunainen eikä se häikäise vastaan tulevia muita tienkäyttäjiä. Takavalosta löytyy myös jarruvalo, joka vilkkuu kirkkaasti ja varoittaa takana kulkevia jarrutuksesta. Mallin taittomekanismi on aiempaa tukevampi ja sitä on aiempaa helpompi käyttää. Ninebot Max G30 on varma sähköpotkulauta valinta, jos etsit helppokäyttöistä ja luotettavaa kulkuneuvoa.


Kohokohdat

 • Vallankumouksellinen skootteripäivitys: Tehokkaalla 350 W: n moottorilla Segway Ninebot Max voi saavuttaa 18,6 mph: n nopeuden, matkustaa jopa 40,4 mailia ja maksimi kuormitus 220 lbs. Älykäs akunhallintajärjestelmämme varmistaa akun turvallisuuden ja pidentää akun käyttöikää.
 • Kannettava taittosuunnittelu - Yksivaiheinen taittojärjestelmä helpottaa siirrettävyyttä. Segway Ninebot Max -sähköpotkulauta voidaan taittaa helposti vain 3 sekunnissa. Ota se joukkoliikenteeseen, säilytä se autossasi ja missä vain haluat vaivattomasti.
 • Taittamattomat mitat: 45,9 '' P x 18,6 '' L x 47,4 '' H. Taitetut mitat: 45,9 '' P x 18,6 '' L x 21,0 '' H. Nettopaino: noin 41,2 kiloa
 • Ratsastaja: Painokapasiteetti: 66,1 - 220,5 puntaa | Suositeltu ikä: 14+ vuotta Vaadittu korkeus: 3 '11 "-6 '6"
 • Turvallinen ja mukava ajo: lukkiutumaton mekaaninen ja sähköinen jarrujärjestelmä varmistaa jarrutusturvallisuuden. 10-tuumaisilla itsekorjautuvilla renkailla varustetut etu- ja takapyörän iskunvaimentimet tarjoavat maksimaalisen mukavuuden jopa karkeilla pinnoilla tai nopeudensyötöllä.
 • Innovatiivinen ja ylivoimainen tekniikka: LED-näyttö, Bluetooth-ominaisuudet, vakionopeudensäädin, valitut ajotilat ja mobiilisovelluksen liitettävyys lisäävät turvallisuutta, laiteohjelmistopäivityksiä ja paljon muuta. Sisäänrakennettu laturi, käytä vain yhtä kaapelia nopeaan lataamiseen.
 • Laatutakuu: Segwayn Ninebot KickScooter MAX on suunniteltu vahvimmaksi ja tehokkaimmaksi sähköpotkulaudaksi. Yksi vuosi tai 180 päivää eri osille, katso tiedot alla olevista tuotetiedoista.
 • Jarrutyyli: takajarru

350 W harjaton moottori

Vahvempi 350 W: n harjaton moottori tekee siitä nopeamman. 

Laadukas rengas

Päivitetty tyhjiöpuhkeamattomuusrengas antaa skootterille paremman iskunvaimennuksen, on mukautuva monimutkaisiin tieolosuhteisiin. Vaikka se puhkaistaan ​​nauloilla, se ei vuota ilmaa.

20%: n luokka

20%:n nousukaltevuus valloittaa suuremman kaltevuuden.

Nopea taitto

3 sekunnin nopeasti taittuva muotoilu, vakaa ja kätevä.

LED-näyttö

LED-näyttö näyttää jäljellä olevan tehon ja ajon, jotta näet polkupyörän tilanteen.

3 ajotilaa

Pyöräily kolmessa tilassa vaihtaa helposti (energiansäästötila, vakiotila, urheilutila).

Edistynyt järjestelmä

Edistynyt jarrujärjestelmä, kineettinen energian talteenottojärjestelmä, vakionopeudensäädin ja älykäs järjestelmä.

Kineettinen energian talteenotto

Sähköskoottereilla on kineettisen energian talteenottojärjestelmä, joka muuntaa kineettisen energian sähköenergiaksi ja tarjoaa paremman akun käyttöiän.Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Nopeus: jopa 20 km/h. (Saksan StVO-hyväksytty tieliikennekelpoinen versio Max G30:sta)
 • Moottori: 350 W (jatkuva), 700 W (huipputeho)
 • Akku: 551 Wh, 36 V
 • Laturi: sisäänrakennettu (121 W), kytket vain johdon seinään.
 • Latausaika: 6 h
 • Suojaus: IP54 (roiskevesisuojattu)
 • Maks.nousukulma: 20%
 • Renkaat: 10" (etu), 10" (taka)
 • Bluetooth
 • Sovellus: Ninebot by Segway. Android- ja iOS -laitteille.
 • Maks.käyttäjänpaino: 100 kg
 • Mitat: 117 x 43 x 120 cm (ajokunnossa), 117 x 43 x 53 cm (kokoontaitettuna)
 • Paino: 18,7 kg.

Takuu 24 kk, akulla 12 kk

Katso video.

Segway-Ninebot-sähköpotkulaudat

MalliSegway-Ninebot Kickscooter E22Segway-Ninebot-potkuri E25Segway-Ninebot Kickscooter Max G30LP
Segway-Ninebot-potkulauta Max G30
Moottorivoima250 wattia300 wattia350 wattia350 wattia
Huippunopeus20 km / h25 km / h30 km / h30 km / h
AkkuLitium-ioni (184Wh)Litium-ioni (215Wh)Litium-ioni (367Wh)Litium-ioni (551Wh)
AkkualueJopa 22 kmJopa 25 kmJopa 40 kmJopa 65 km
JarrutusjärjestelmäKäsi- ja jalkajarruKäsi- ja jalkajarruKäsijarruKäsijarru
Renkaan koko9 tuumaa9 tuumaa10 tuumaa10 tuumaa
Pyörien tyyppiKaksitiheyksiset renkaatKaksitiheyksiset renkaatTubeless-ilmarenkaatTubeless-ilmarenkaat
NäyttöKyllä, monitoiminen näyttöKyllä, monitoiminen näyttöKyllä, monitoiminen näyttöKyllä, monitoiminen näyttö
SovellusJooJooJooJoo
Mäen luokka15%15%20%20%
ValotEtuvaloEtu- ja takavalotEtu- ja takavalotEtu- ja takavalot
TaittoJooJooJooJoo
Paino13,5 kg14,3 kg17,5 kg18,7 kg

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja