Streaming suoratoistotallennus, välitys, videostream

Streaming-laitteet

Streaming/ Suoratoisto.
Suoratoisto (myös striimaus, engl. streaming) on internetin verkkosisällön sisältöpalveluiden lataamis- eli tiedonsiirtotapa. Me tuomme tarjolle etilaisia tallennusvaihtoehtoja suoratoiston toteuttamiseksi kuin myös välittämiseksi

Suoratoistolla tarkoitetaan internetin kautta lähetettävää ääni- tai videolähetettä, joka vastaanotetaan ja toistetaan heti nettiyhteyden omaavalla tietokoneella/ matkapuhelimella/ vastaavalla laitteella.

Siinä loppukäyttäjälle palveluntarjoajan tiedoston multimediasisältöä aletaan esittää tilaajalle heti samalla, kun palvelun käyttäjän tiedonsiirron tilauspyyntö on vastaanotettu tilauksen vastaanottajalla. Toiston aikana tiedoston lataus on käynnissä taustasovelluksena samanaikaisesti kuin sen esittäminen käyttäjän päätteellä. Suoratoistoinen materiaali voi tulla valmiista tiedostosta tai se voidaan luoda reaaliaikaisesti esimerkiksi live-konsertista tai esimerkiksi web-kamerasta, jolloin puhutaan reaaliaikaisesta suoratoistosta.

Tunnusomaista suoratoisto tekniikalle on: Lähetettävä materiaali pakataan tehokkaasti jollekin mediatyypille.
Vastaanotettu materiaali puretaan ko. playerillä ja toisto alkaa lähes välittömästi. Toiston laatu on verrannollinen käytettyyn kaistanleveyteen. Toistolaitteille ja käyttöjärjestelmille on asetettu minimivaatimuksia playerkohtaisesti.
Tuote lisätty omiin suosikkeihin
Tuote lisätty vertailuun