Id Tech Econoscan Ii Scanner White Perp Handheld Keyb/ps2 In Laajenna

Id Tech Econoscan Ii Scanner White Perp Handheld Keyb/ps2 In

Id Tech Id Tech

IDBA-4234SR

Uusi

ID Tech EconoScan II - PS / 2 -sarja, lyhyen kantaman CCD-skanneri. Sisältää PS / 2-kaapelin ja virtalähteen. Väri valkoinen.

Tiedot

Toimitusaika: 14-30 arkipäivää

54,70 €

sis. alv
44,11 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 10 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 10 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,50 €.

$nbsp;
Uuden sukupolven lyhyen kantaman CCD-skanneri

IDTech EconoScan II -skanneri hyödyntää poikkeuksellista dekoodaustekniikkaa, mikä tekee siitä luokkansa parhaan suorituskyvyn ja arvon suhteen. EconoScan II mahdollistaa jopa 4 tuuman pituisten viivakoodien nopean kontaktiskannauksen. Vaikuttavalla 200 skannauksen sekunnissa skannausnopeudella heikkolaatuiset tai vaurioituneet viivakoodit sekä pienet tai suuritiheyksiset viivakoodit voidaan lukea poikkeuksellisen nopeasti ja tarkasti. Tämä ergonominen käsiskanneri on ihanteellinen käytettäväksi monilla markkinoilla, mukaan lukien vähittäiskaupan, logistiikan ja kevyen teollisuuden sovellukset.


Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja