Ale! Taiyo Yuden DVD-R WaterShield 16x. 50kpl Laajenna

Taiyo Yuden DVD-R WaterShield 16x. 50kpl

Jvc Jvc

J-DMR47WPPWS-50SB

Uusi

Toimitusaika: 1-2 päivää

47,31 €

sis. alv
38,15 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 9 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,45 €.

Pakkauskoko: 6
Taiyo Yuden DVD-R WaterShield 16x, white Inkjet printable 50 kpl Cakebox

Upea erikoislevy, jonka avulla normaalilla mustesuihkutulostimella saadaan aikaiseksi syvä, kirkas ja upea valokuvamainen pinta. 

Taiyo Yudenin Watershield on ylivoimaisesti markkinoiden korkealaatuisin Watershield/Aquaguard levy. Taiyon patentoidun valmistustekniikan vuoksi levystä tulee normaali paksuinen toisin kuin monista kilpailevista aquaguard ym. levyistä. Näin ollen Taiyon valmistavat Watershield levyt toimivat varmasti kaikenlaisissa asemissa, myös slot-loading asemissa. 

Tulostuspinta on myös kilpailijoista poiketen mahdoton raaputtaa irti levyn reunasta sillä watershield pinta ei ole erillinen kalvo vaan osa seitsemänkerroksista levyrakenennetta.

Ero normaalin printattavan levyn ja watershield levyn välillä on kuin normaalin paperin ja valokuvapaperin. Watershield levyille printattu pinta kestää kosteutta, uv-säteilyä ja hankaamista eikä vaadi lakkausta.
  • Taiyo Yuden DVD-R 16X
  • White Inkjet printable
  • Watershield
  • 50 kpl Cakebox


DVD/BD ammattikäyttöön

Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja