Tuotteet valmistajalta Oki

Tulostinratkaisut kaikenkokoisille yrityksille. Digitaalisen LED-tekniikan ja suurkuvakoon mustesuihkutulostimien kaltaisten innovaatioiden edelläkävijänä OKI tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tuotteita ja ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. OKIn innovatiiviset laitteet takaavat korkealaatuiset tulosteet kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kaikenlaisille materiaaleille. Ne sopivat erinomaisesti sekä pienille yrityksille, jotka etsivät uusia tuottomahdollisuuksia, että suurille konserneille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan ja korkealaatuisen tulostusjärjestelmän.

Juuri nyt tarjouksessa (23.11 - 31.12.2018) MC800-sarjan laitteet ovat täydellisiä vaativien ja kiireisten työryhmien käyttöön, työn tuottavuuden optimointiin:

    Huippunopea tulostus, skannaus ja kopiointi
    Suuren kapasiteetin tarvikkeet, vähäinen huoltotarve ja alhaiset käyttökustannukset
    Helppokäyttöinen käyttöpaneeli
    Mukautettava, 7-tuumainen kosketusnäyttö
    Laajennettava käyttöympäristö mahdollistaa helpon integraation eri ohjelmistoihin
    Ilmainen 3 vuoden takuu Tutustu tuotteisiin suivuillamme.

OKI Toimistotulostimet

Lisää

Tulostinratkaisut kaikenkokoisille yrityksille.Digitaalisen LED-tekniikan ja suurkuvakoon mustesuihkutulostimien kaltaisten innovaatioiden edelläkävijänä OKI tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tuotteita ja ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. OKIn innovatiiviset laitteet takaavat korkealaatuiset tulosteet kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kaikenlaisille materiaaleille. Ne sopivat erinomaisesti sekä pienille yrityksille, jotka etsivät uusia tuottomahdollisuuksia, että suurille konserneille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan ja korkealaatuisen tulostusjärjestelmän.


Toimistotulostimet


OKIn tulostimet ovat pienikokoisia, nopeita ja luotettavia. Lisäksi ne ovat kustannustehokkaita – laadusta tinkimättä. Ammattitasoinen ja tarpeenmukainen tulostus edistää yrityksesi asiakashankintaa. OKIn toimistotulostimien ansiosta esitteiden, lehtisten, julisteiden ja käyntikorttien tulostaminen onnistuu helposti yrityksen sisällä. OKIn SIDM-tulostimet sopivat täydellisesti moniosaisten lomakkeiden, ostotilauksien, laskujen ja tositteiden tulostamiseen.


Graafisen alan tulostimet


Siirtomateriaalien tulostus - Siirtotulostus on edullinen ja korkealaatuinen vaihtoehto suoraan tekstiilille tulostamiselle (DTG). Siirtotulostuksessa voidaan käyttää eri kankaita joustavammin ja nopeammin kuin muissa tekniikoissa. Kevyt tuotantotulostus - Lyhyet tulostussarjat, muuttuvat ja räätälöidyt sisällöt, yhtenäinen ammattitasoinen tulostuslaatu. Kevyen tuotantotulostamisen laitteet parantavat tuottavuutta, vähentävät tuotantokustannuksia ja lisäävät yritystulostuksen joustavuutta.


DICOM-tulostimet


Embedded DICOM – Lääketieteelliseen kuvantamiseen ja tulostamiseen ihanteellisesti sopivien OKIn
kustannustehokkaiden, DICOM-upotettujen A4- ja A3-koon LED-tulostinten avulla voit tulostaa suoraan lääkinnälliseltä laitteelta ilman ylimääräistä DICOM-muunto-ohjelmistoa tai ulkoista tallennuslaitetta. OKI DICOM RIP - Ohjelmiston ansiosta OKI-monitoimilaitetta voidaan käyttää lääketieteellisten DICOM-kuvien tulostamiseen mistä tahansa modaliteetista.


Suurkuvatulostimet


Graafisen alan tulostimet - Graafisen alan tarpeisiin suunniteltu OKIn suurkuvatulostimien valikoima tarjoaa verrattoman kuvanlaadun. Erittäin kestävät graafisen alan tulostimet sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön tarkoitettujen materiaalien tulostamiseen. Engineering Printers -tulostimet - OKIn laadukkaat mustavalkoiset LED-suurmonitoimitulostimet tuottavat nopeasti huipputarkat tulosteet kopiotekniikan,
tekniikan, arkkitehtuurin, tietokoneavusteisen suunnittelun ja karttasuunnittelun sovelluksiin.

Vähemmän
Näytetään 1 - 12 680 tuotteista
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja