Xtorm USB Power Hub Edge virtalähde ja latausasema, Laajenna

Xtorm USB Power Hub Edge virtalähde ja latausasema,

Xtorm Xtorm

XPD20

Uusi

Siinä on kaksi USB-C PD (virtalähde) -porttia, jotka pystyvät lataamaan USB-C kannettavia tietokoneita, sekä kaksi Quick Charge 3.0 USB -porttia.

Tiedot

Heti toimitettavissa

89,60 €

sis. alv
72,26 € Alv 0%.

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 17 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 17 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,85 €.

$nbsp;

Xtorm USB Power Hub Edge on vaihtovirtalähteellä varustettu latausasema, jossa on 4 lähtöä. Siinä on kaksi USB-C PD (virtalähde) -porttia, jotka pystyvät lataamaan USB-C kannettavia tietokoneita, sekä kaksi Quick Charge 3.0 USB -porttia. Tämä tarkoittaa, että voit ladata nopeasti minkä tahansa laitteen!

USB-C virta kannettavaan tietokoneeseen
Virtakeskuksessa on kaksi USB-C PD -porttia - joista toisella on 60 W lähtö, toisella 30 W. 60 W: n lähtö antaa sinun ladata helposti suurempia USB-C PD -yhteensopivia kannettavia tietokoneita, kun taas 30 W: n lähtö sopii parhaiten pienten USB-C-kannettavien lataamiseen. Tietenkin molempia näitä portteja voidaan käyttää myös tablet-laitteen ja älypuhelimen nopeaan lataamiseen, jos ne ovat yhteensopivia USB-C-virransyötön kanssa.

Lisää pikalatausvaihtoehtoja Quick Charge 3.0: lla
Kaksi Quick Charge 3.0 -porttia lisää tämän navan erinomaiseksi monipuoliseksi latausratkaisuksi myös älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Sekä USB-C PD: n että Quick Charge 3.0: n avulla voit nopeasti ladata melkein minkä tahansa laitteen, kaikki samanaikaisesti!

Käytännöllinen suunnittelu
Se on tyylikäs ja kompakti. Sen ansiosta se on täydellinen ratkaisu sotkuisiin pöytiin ja pöytiin. Sen mukana tulee jalusta, joten voit sijoittaa navan jopa pystyasentoon. Edge on tietysti mukana 1 metrin virtajohdolla, joten voit kytkeä sen mihin tahansa pistorasiaan.


Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja