LH52BPQLBC / FI Samsung SM520DX LFD (Pro näyttö) 52" Käytetty nestekidenäyttö Laajenna

LH52BPQLBC / FI Samsung SM520DX LFD (Pro näyttö) 52" Käytetty nestekidenäyttö

Samsung Samsung

Uusi

Maksimoi vaikutelmasi upealla kuvalla ja terävällä äänellä. Viestisi kuullaan voimakkaasti ja selvästi sisäänrakennetuilla kaiuttimilla. Säästät rahaa, kun eliminoit erillisten kaiuttimien hankintakustannukset

Tiedot

TOIMITUSAIKA: Tuote ei saatavilla
Verkkokauppa
Hämeenlinna
Toimituskulut 0 € Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteisiin.

200,00 €

sis. alv
161,29 € Alv 0%.
9,93 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 40 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 40 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 2,00 €.

$nbsp;

Samsung SM520DX LFD  (käytetty hyvä kuntoinen Pro näyttö)

Maksimoi vaikutelmasi upealla kuvalla ja terävällä äänellä. Viestisi kuullaan voimakkaasti ja selvästi sisäänrakennetuilla kaiuttimilla. Säästät rahaa, kun eliminoit erillisten kaiuttimien hankintakustannukset, ja säästät myös arvokasta tilaa.

Hyvä tapa varmistaa pitkäikäisyys.

Nauti jatkuvasta, luotettavasta käytöstä sisäänrakennetun puhaltimen ohjauksen ansiosta. LFD: n sisäpuolella oleva tuuletin takaa, että voit luottaa siihen tulevina vuosina murehtimatta sen ylikuumenemisesta. Voit jopa ohjata tuuletinta helppokäyttöisellä näytöllä.

Kirkkaammat valot, parempi kuva.

Voimakkaasti valaistulla DID-paneelilla viestisi on aina valokeilassa. Korkean kirkkauden ja kontrastin ansiosta näyttö on selkeä ja luettavissa julkisesti. Itse asiassa se on keskimäärin 1,5 kertaa niin kirkas kuin TV-näytöt. Lisäksi alhaisella käyttölämpötilalla tämä Samsung LFD on täysin luotettava tulevina vuosina.

Valitse oikea näkymä, maisema tai muotokuva.

Tämä Samsung LFD antaa sinulle joustavuuden näyttää kuvan pystysuunnassa tai vaakasuunnassa - tilannetta vaatii. Pivot-toiminnolla, joka kiertää näyttöä 90 astetta, ja vapaudella näyttää esityksiä muototilassa tai mainoksissa vaakatilassa, tämä tekee yhden monipuolisen näytön.

A-näyttö, joka ei tuhoa digitaalisia unelmasi. (vaihtoehto)

Kun näyttöä näytetään julkisilla alueilla, asioita voi tapahtua. Siksi LFD tarjoaa erityisen suunnitellun valinnaisen suojalasin. Naarmujenkestävä ja murtumaton, se suojaa paneelin pintaa vaurioilta, joten voit käyttää sitä tulevina vuosina.

Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja