Vidi-Touch Navigator 70" kosketusnäyttö 177,8 cm (70") 1920 x 1080 pikseliä Musta Laajenna

Vidi-Touch Navigator 70 tuumaa (muutama käytetty pro-kosketusnäyttö)

Vidi-Touch

80012070

Uusi

Tämä tarjous on sinulle joka tiedät mitä haluat, Vidi-toush kosketusnäyttöt ovat koulutus ja ammattikäyttöön suunniteltuja Pro-näyttöjä. Me tarjoamme muutaman käytetyn hyväkuntoisen näytön sopivasti -Kysy.

Tiedot

TOIMITUSAIKA: 1-3 arkipäivää
Verkkokauppa4 kpl
Hämeenlinna4 kpl
Toimituskulut 0 € Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteisiin.

530,00 €

sis. alv
427,42 € Alv 0%.

+ painavan tai suuren tuotteen lisärahti 30.00€
HUOM! Tuotetta ei voi lähettää pakettiautomaattiin
26,32 €/kk (24kk) *    Lue lisää

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 106 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 106 pistettä, jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 5,30 €.

$nbsp;

Vidi-Touch Navigator 70 tuuma 

70 tuuman uusittu Vidi-Touch Navigator on enemmän kuin kosketusnäyttö tai IWB. Kauniisti suunniteltu Vidi-Touch Navigator käyttää parasta näyttötekniikkaa yhdistettynä ainutlaatuisiin pikavalintoihin. Nämä tunnetut pikanäppäimet, joissa on merkintätoiminnot, kuten kynä, korostin ja pyyhekumi, on säilytetty aikaisemmissa malleissa. Tämä tekee todistetusta Navigator-näytöstä erittäin käyttäjäystävällisen nuorille ja vanhoille. Yleisösi nauttivat parhaasta kuvanlaadusta esittäessään vuorovaikutteisesti vertaansa vailla helposti. 

Navigaattori on varustettu kirkkaalla LED-näytöllä, joka kestää jopa 50 000 palotuntia. Lisäksi näytössä on täysin sisäänrakennettu äänipalkki kosketusnäytön sivussa tehokkaan äänentoiston aikaansaamiseksi. 

Äärimmäinen kirjoitusmukavuus


Vidi-Touch Navigator on varustettu kahdella kosketustekniikalla, jotka täydentävät toisiaan. Kamerat ja infrapuna-ilmaisimet havaitsevat kosketuksesi ennennäkemättömällä nopeudella ja tarkkuudella. 

  • tarkkuus
  • nopeus
  • Kirjoittamisen helppous
Sujuva kirjoittaminen on siksi erittäin helppoa riippumatta siitä, kirjoitatko hitaasti tai nopeasti. Yksikään kosketusnäyttö, jossa on yhden kosketuksen tekniikka, ei tarjoa sinulle Vidi-Touch Navigatorin kirjoitusmukavuutta. Automaattinen kalibrointi varmistaa, että tarkkuus säilyy myös silloin, kun näyttö on asennettu siirrettävään järjestelyyn.

Ainutlaatuinen häikäisyä estävä kerros

Näytön ainutlaatuinen häikäisemättömä kerros tarjoaa lisäetu: Kaikkein miellyttävä kosketus sormesi tai kynän kanssa. Erityisesti käsitelty pinta liukuu sujuvasti sormien alle, luistamatta tai tuntuen karkealta.

Tarkempi kosketus

Kosketetun pinnan ja kuvan välinen etäisyys on minimaalinen. Kosketuspaneelin suojalasi on kiinnitetty suoraan kuvaan. Missä kosketus näkyy, on tarkalleen missä odotat. Vähemmän edistyneillä kosketusnäytöillä kuva on muutama millimetri syvempi, joten tarkkojen kosketusten tekeminen on erittäin vaikeaa. Vidi-Touch-navigaattorilla ohjaaja on aina hallinnassa.

Toimitukseen sisältyy

Käyttöohje, kaukosäädin, virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli, kynä ja näytönpuhdistusliina.

Edut ja haitat

  Hyvä ja iso 178 cm: n näyttö, mitattuna vinosti kilpailukykyiseen hintaan.
 Kosketusnäyttö suoraan kuvassa tarkemman kosketuksen saavuttamiseksi.
 Ainutlaatuinen häikäisynestokerros.


70 tuuman uusittu Vidi-Touch -navigaattori on enemmän kuin kosketusnäyttö tai IWB. 
Vidi-Touch Navigator käyttää parasta IR-tekniikkaa yhdistettynä ainutlaatuisiin pikanäppäimiin. Yleisösi nauttivat parhaasta kuvanlaadusta esittäessään vuorovaikutteisesti vertaansa vailla helposti.Uusi kosketustekniikka

Patentti on jo myönnetty, jotta voimme julkaista lisätietoja uudesta Touch-tekniikasta, jonka Vidi-Touch tuo markkinoille vuonna 2017.

Mikä on iso ero?

Tavallinen Touch-tekniikka on rakennettu näytön ulkoreunaksi. Tämä uusi tekniikka on lasin takana, joten LED-paneelin ja lasilevyn välissä.Tämä
uusi tekniikka on uranuurtava optinen signaalinkäsittely.

Mitä hyötyä sinulla on

Vielä tarkempi ja erinomainen kirjoituslaatu. Halvempaa kuin kaikki kosketusratkaisut, jotka eivät toimi Touchin ulkoreunan kanssa. Se on myös tärkeä osa innovaatiota. Sen on oltava kohtuuhintaisia.

Haluatko tietää enemmän teknisiä yksityiskohtia?

Infrapunavalo heijastuu prisman kautta kulmaan 2 viivaa LED-paneelin ja lasilevyn väliin. Infrapuna-LED-lähetin ja infrapuna-LED-vastaanotin on sijoitettu vierekkäin. Tämä antaa sinulle valtavan tarkkuuden ja erinomaisen kirjoituslaadun.

innovaatio
innovaatio

Se on mahdollista

Tällä tavalla pystymme tuottamaan edullisia Touch-taulukoita.

MultiWriting, mutta sitten todellinen

Näemme, kuulemme ja luemme sen usein. Mutta mitä se on? Jos luet tätä, luet kosketuspisteiden määrän. Uskomme, että puhuttaessa monikirjoittamisesta sen pitäisi olla monikirjoittamista !! Julkaisemme ratkaisun vuonna 2017! Jos haluat kirjoittaa sinisellä ja poistaa toisen henkilön, sinun on pystyttävä kirjoittamaan monikirjoituksen tila samanaikaisesti. Vidi-Touch tajuaa tämän ja keksii tämän uraauurtavan ratkaisun.


Luokkahuoneessa ja kotona

Muutamalla napsautuksella opettajat voivat luoda omia työkirjoja tai muuntaa oppitiedostot interaktiivisiksi digitaalisiksi oppikirjoiksi. Kuvia, piirroksia, interaktiivisia 3D-malleja ja laskentataulukoita voidaan lisätä digitaalisiin (työ) kirjoihin. Nämä taulukot voidaan mukauttaa mozaBook-testieditorilla. Yli 100 temaattisella sovelluksella opiskelijat voivat syventää hankittua tietoa ainutlaatuisella tavalla.

Ohjelma tukee kosketusnäyttövaihtoehtoja, ja siinä on käyttöliittymä, joka mukautuu näytön kokoon. Ohjelmaa voidaan siis käyttää IWB: ssä ja kannettavassa tietokoneessa.

Vidi-Touch-ostoksesi mukana on saatavana erilaisia ​​mozaBook-versioita, opiskelijoille, opettajille ja luokkahuoneisiin.

MozaBook-ohjelmisto
MozaBook-ohjelmisto

 

Kauniit työkirjat

MozaBook-esityksen (työkirjan) sivuille voit valita taustan mukaan tyylin mukaan. Kirjoita tai kirjoita työkirjaan, luo piirroksia tai lisää kuvia, videoita ja 3D-malleja kirjastosta. Jos lataat työkirjat mozaWeb-tiliisi, ne voidaan avata millä tahansa mozaBookilla varustetulla tietokoneella. Tehdyt muutokset voidaan tallentaa automaattisesti tilille, jotta koulun ja kotitietokoneesi työkirjat synkronoidaan aina.

Sisäänrakennetulla animaatioeditorilla voit lisätä vaikuttavia animaatioita työkirjoihin. Luo animaatioita tekstillä, kotitekoisia piirroksia tai materiaalia mediakirjastoista. Animaatio voidaan esitellä, piilottaa tai merkitä haluamallasi tavalla. Lisäosia voidaan käyttää myös ilman ongelmia animaation toiston aikana.

MozaBook-ohjelmisto


innovaatio

tekniset tiedot

Diagonaalikoko70 tuumaa (178 cm)
Paneelin tarkkuus1920 x 1080
Suositeltava resoluutio1920 x 1080 @ 60Hz
Kirkkaus (nits)400 cd / m2
Kontrasti-suhde4000: 1
Vastausaika8 (tyyppi) (G - G)
Kuvasuhde16: 9
Näytön värit1.07B (10-bittinen)
Katselukulma vaaka / pystysuora178 ′
Pikselin korotus (mm)0,807 x 0,807
L x K (mm)1549,44 x 871,56
Paino (kg)86

Näyttö
Näytön halkaisija (tuuma)177,8 cm (70")
Näytön kirkkaus400 cd/m²
Näytön erottelutarkkuus1920 x 1080 pikseliä
Näytön tyyppiLCD
Kuvapikselitiheys0,807 x 0,807 mm
Näyttövärejä1,073 miljardia väriä
Värikirjo70%
Liitettävyys
HDMIKyllä
HDMI -portteja3
Komponenttivideo sisään (YPbPr/YCbCr)1
Paino ja mitat
Tuotteen leveys1925 mm
Tuotteen korkeus1060 mm
Tuotteen syvyys100 mm
Paino90 kg
Virranhallinta
Virrankulutus240 W
AC-syöttöjännite100 - 240 V
AC-syöttötaajuus50 - 60 Hz
Ympäristöolosuhteet
Käyttölämpötila5 - 35 °C
Varastointilämpötila-20 - 60 °C
Suhteellinen kosteusalue20 - 80%
Säilytysympäristön kosteus5 - 90%
Tekniset tiedot
Ääni sisään (V,O)1
Verkko
LAN (kiinteä)Ei
Pakkaustiedot
Pakkauksen leveys2155 mm
Pakkauksen syvyys315 mm
Pakkauksen korkeus1260 mm
Paino pakattuna102 kg
Pakkauksen sisältö
Kauko-ohjainKyllä
Sisältää johdotAC,HDMI,USB
Muut ominaisuudet
Integroitu TV-viritinEi
Suunnittelu
Tuotteen väriMusta
Suorituskyky
Samanaikaisten ​​kosketuskohtien määrä10
Sisäiset kaiuttimetKyllä
Nimellisteho RMS30 W
Kaiuttimien määrä2
OSD-kielten määrä3
NäyttökieletEnglanti, Espanja, Ranska
On Screen Display (OSD)Kyllä
Windows käyttöjärjestelmätukiWindows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic
Mac käyttöjärjestelmätukiKyllä
Linux-käyttöjärjestelmätukiKyllä
Plug & Play -yhteensopivaKyllä
Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.
Hyväksy Käytämme sivustoillamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja