Tuotealueet
Merkki: Lexmark
Tuotenumero: LEX74C2SK0
Valmistajan tuotekoodi: 74C2SK0
Saatavuus: Keskusvarastossa, 3 - 7 Työpäivää
212,00€
Veroton: 170,97€
Lexmark 74C2SK0. Riittoisuus: 7000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Musta, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Unison™-väriaine
Lexmark-tulostusjärjestelmän suorituskyvyn kannalta keskeisen Unison™-väriaineen ainutlaatuinen koostumus tuottaa upean kuvanlaadun, takaa tulostusjärjestelmän pitkäaikaisen luotettavuuden ja tukee kestävää kehitystä. Kaikki tämä sisältyy innovatiiviseen tulostusjärjestelmään, jonka värikasetteja ei tarvitse ravistaa.

Vakiovärikasetti
Pidä etukäteiskulut matalina ja laatu hyvänä aidoilla Lexmark-värikaseteilla. Vakiovärikasettien hankintahinta on edullinen, mutta niillä voi tulostaa vähemmän sivuja kuin riittovärikaseteilla. Ne sopivat parhaiten pienille tulostusmäärille.

Parhaat yhdessä
Aidot Lexmark-tarvikkeet on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla Lexmark-tulostimessa. Ne tuottavat laadukkaita tulosteita ensimmäisestä sivusta aina viimeiseen sivuun asti.

Lexmarkin värikasettien keräysohjelma
Ympäristön säästäminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Voit jättää kaikkien käytettyjen Lexmark-tarvikkeiden kierrätyksen meidän huoleksemme. Se on yksinkertaista, fiksua ja aina ilmaista.

Lexmark Return Program -värikasetit
Lexmark Return Program -värikasetit ovat patentoituja värikasetteja, jotka myydään alennettuun hintaan vastineena siitä, että asiakas sitoutuu käyttämään värikasetteja vain kerran ja palauttamaan ne Lexmarkille uudelleentäyttöä ja/tai kierrätystä varten. Return Program ‑värikasetit on lisensoitu vain yhtä käyttökertaa varten, ja ne lakkaavat toimimasta luovutettuaan tietyn määrän väriainetta. Kasettiin jää vaihteleva määrä väriainetta, kun kasetti pitää vaihtaa. Lisäksi värikasetit päivittävät asiakkaan tulostimen muistin automaattisesti ja estävät väärennettyjen ja valtuuttamattomien kolmannen osapuolen värikasettien käytön laitteessa.
Ominaisuudet
Tuoteyhteensopivuus CX725DE, CX725DHE, CX725DTHE, CS725DE, CS720DE, CS720DTE, CS725DTE
Tuoteryhmä * VÄRIKASETIT
Väri(t) BLACK
Tulostustekniikka LASER
Tulostusväri BLACK
Yhteensopivat tuotteet 40C9150, 40C9589, 40C9151, 40C9051
Riittoisuus 7000
Yhteensopivat tuotemerkit LEXMARK
Nimi * 74C2SK0
Pakkauksen leveys (cm) 190
Pakkauksen syvyys (cm) 160
Pakkauksen korkeus (cm) 100
Paino pakattuna (kg) 424
Vastaavat tuotteet
Vastaavat tuotteet