Tuotealueet
Merkki: Lexmark
Tuotenumero: LEX84C2HY0
Valmistajan tuotekoodi: 84C2HY0
Saatavuus: Keskusvarastossa, 3 - 7 Työpäivää
443,50€
Veroton: 357,66€
Lexmark 84C2HY0. Riittoisuus: 16000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Keltainen, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Unison™-väriaine
Lexmark-tulostusjärjestelmän suorituskyvyn kannalta keskeisen Unison™-väriaineen ainutlaatuinen koostumus tuottaa upean kuvanlaadun, takaa tulostusjärjestelmän pitkäaikaisen luotettavuuden ja tukee kestävää kehitystä. Kaikki tämä sisältyy innovatiiviseen tulostusjärjestelmään, jonka värikasetteja ei tarvitse ravistaa.

Riittovärikasetti
Maksimoi säästöt ja tulosta korkealuokkaisia tulosteita käyttämällä aitoja Lexmark-värikasetteja. Riittovärikasettien sivukohtaiset kulut ovat pienet, ja kaseteilla voi tulostaa enemmän sivuja kuin vakiovärikaseteilla. Ne sopivat täydellisesti suurten paperimäärien tulostamiseen.

Parhaat yhdessä
Aidot Lexmark-tarvikkeet on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla Lexmark-tulostimessa. Ne tuottavat laadukkaita tulosteita ensimmäisestä sivusta aina viimeiseen sivuun asti.

Lexmarkin värikasettien keräysohjelma
Ympäristön säästäminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Voit jättää kaikkien käytettyjen Lexmark-tarvikkeiden kierrätyksen meidän huoleksemme. Se on yksinkertaista, fiksua ja aina ilmaista.

Lexmark Return Program -värikasetit
Lexmark Return Program -värikasetit ovat patentoituja värikasetteja, jotka myydään alennettuun hintaan vastineena siitä, että asiakas sitoutuu käyttämään värikasetteja vain kerran ja palauttamaan ne Lexmarkille uudelleentäyttöä ja/tai kierrätystä varten. Return Program ‑värikasetit on lisensoitu vain yhtä käyttökertaa varten, ja ne lakkaavat toimimasta luovutettuaan tietyn määrän väriainetta. Kasettiin jää vaihteleva määrä väriainetta, kun kasetti pitää vaihtaa. Lisäksi värikasetit päivittävät asiakkaan tulostimen muistin automaattisesti ja estävät väärennettyjen ja valtuuttamattomien kolmannen osapuolen värikasettien käytön laitteessa.
Ominaisuudet
Tuoteyhteensopivuus CX725DE, CX725DHE
Tuoteryhmä * VÄRIKASETIT
Väri(t) BLACK
Tulostustekniikka LASER
Tulostusväri YELLOW
Riittoisuus 16000
Yhteensopivat tuotemerkit LEXMARK
Nimi * 84C2HY0
Pakkauksen leveys (cm) 200
Pakkauksen syvyys (cm) 165
Pakkauksen korkeus (cm) 75
Paino pakattuna (kg) 536
Vastaavat tuotteet
Vastaavat tuotteet