HIPS-filamentit
Järjestys:
Näytä:
HIPS BLACK General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Black General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-BLACK
HIPS BLUE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Blue General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&a..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-BLUE
HIPS DR 3D MASSA
HIPS DR 3D MASSA High Quality, 1kg HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyvä..
Tuotekoodi: DR-3D-HIPS
HIPS GREEN General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Green General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-GREEN
HIPS GREY General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Grey General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&a..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-GREY
HIPS LIGHT BLUE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Light Blue General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-LIGHT-BLUE
HIPS LIGHT GREEN General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Light Green General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-LIGHT-GREEN
HIPS ORANGE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Orange General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-ORANGE
HIPS PURPLE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Purple General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-PURPLE
HIPS RED General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Red General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&au..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-RED
HIPS SILVER General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS Silver General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-SILVER
HIPS WHITE General 3D MASSA 1,75mm
ESUN HIPS White General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv&..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-WHITE
HIPS YELLOW General 3D MASSA 1,75mm 1,75mm
ESUN HIPS Yellow General 3D MASSA, 1kg ESUN HIPS, High Impact Polystyren eli iskuntkestävä polystyreeni. Tulostaminen on samankaltaista kuin ABS:llä, mutta HIPS liukenee asetonin sijasta limoneeniin tehden siitä hyv..
Tuotekoodi: CITY-ESUN-HIPS-YELLOW
Näytetään 1 - 13 / 13 tuotetta