Uudistunut Desktop app

Työkalu, jolla käyttäjät hallinnoivat Creative Cloud asennuksia, päivityksiä ja mm. pilvitallennustilaa, on uudistunut. Käyttöliittymä on nyt selkeämpi ja esimerkiksi eri sovellukset löytyvät nyt helpommin omista kategorioistaan. Katso uudistuneen Desktop appin esittelyvideo alta.

Tuoteuutuudet

Adobe MAX –tapahtuma on Adobelle suurten tuotejulkaisujen aikaa. Tälläkin kertaa Los Angelesissa järjestettävä Adobe MAX piti sisällään useita uusia tuotejulkaisuja ja parannuksia olemassaoleviin ohjelmiin. Tässä muutama tapahtumassa julkaistu uutuus ja niihin liittyvät esittelyvideot:


Photoshop for IPad

Photoshopin IPad versiosta on puhuttu pitkään, mutta tähän asti saatavilla on ollut vain kevennettyjä versioita, joista on puuttunut laaja kirjo ominaisuuksia. Adobe on nyt julkaissut Photoshopin Ipad version, jolla voi luoda ja muokata PSD tiedostoja Photoshopista tutuilla työkaluilla.

Adobe Aero

Adobe Aeron avulla suunnittelijat voivat luoda lisätyn todellisuuden ympäristöjä mobiililaitteilla käyttäen esimerkiksi Photoshopissa, Illustratorissa tai Dimensionissa luotuja elementtejä. Suunnittelijat voivat Aeron avulla esimerkiksi havainnollistaa, miten erilaiset huonekalut sopivat huoneeseen. Kaikki tämä ilman koodausta.

Adobe Fresco

Adobe Fresco vie mobiililailleilla piirtämisen ja maalaamisen täysin uudelle tasolle. Käytössä on mailman laajin sivellinkokoelma ja uusi teknologia joka tekee maalaamisesta ja piirtämisestä aidon tuntuista. Fresco on rakennettu yhteensopivaksi viimeisimpien stylus- ja kosketusnäyttölaitteiden kuten iPad Pro:n ja Microsoft Surfacen kanssa.

Elements 2020

Uudet Elements versiot julkaistiin lokakuussa ja vanhat 2019 versiot poistuivat samalla myynnistä. Uudet versiot löytyvät F9 webistä pakettituotteina tai sähköisinä TLP ja CLP lisensseinä.


Uusi päivitys Acrobatiin

Lokakuussa julkaistiin uusi versio Acrobat DC:stä ja se on nyt päivitettävissä kaikilla Acrobat VIP käyttäjillä. Adobe on mm. lisännyt Microsoft 365/SharePoint ja OneDrive integraatioita Acrobatiin. Näistä aiheista löytyy webinaaritallenteet, jotka on hyvä kastoa läpi.