Aruba Instant On
Pienen yrityksen Wifi-ratkaisu

Aruba-uutuus, joka on räätälöity pienyrittäjille ja vakiona äärimmäisen helppo käytettävyys.
Asentaminen sujuu hetkessä Android- tai Apple IoS -mobiiliapplikaatiolla tai pilvipalvelussa. Toimintakuntoon saattaminen onnistuu vähäisellä IT-kokemuksella opastavan käyttöliittymän ansiosta. Yksinkertainen hallinta mahdollistaa nopean käyttäjien hallinnan sekä tehokkaat työkalut valvoa ja rajoittaa verkon käyttöä. Pilvihallinta mahdollistaa useamman toimipisteen verkonhallinnan yhdestä näkymästä.
   

Vierailijaverkko ja Mesh-toiminto

Instant On mahdollistaa helposti ja turvallisesti oman ja erillisen vierailijaverkon. Näin asiakkaat ja yhteistyökumppanit pääsevät nauttimaan heti yrityksen internet-yhteydestä. Langattoman verkon tietoturvasta vastaa alan tuoreimmat käytännöt WPA2, WPA3 ja Enhanced Open (OWE). Yksi tukiasemista toimii kontrollerina verkossa ja lisämausteena voit rakentaa verkon melko hankalaankin ympäristöön lisäämällä osan tukiasemista ilman Ethernet-johtoa MESH-tekniikalla.


Aruba-laatua edullisesti

Saatavilla on tällä hetkellä kolme sisätukiasemaa:
  •     Wireless ac 2x2, 3x3 ja 4x4 konfiguraationa
  •     yksi pöydälle asennettava sisätukiasema ja
  •     yksi Wireless ac -ulkotukiasema.

Paketissa tulee mukana asennustarvikkeet ja sinun tulee hankkia virtalähde tai PoE-injectori lisävarusteena. Bundle sisältää tukiaseman lisäksi ulkoisen AC-virtalähteen ja virtajohdon. Kaikki tukiasemat voidaan virroittaa myös PoE-kytkimellä.
 
Aruba Instant On -tuotteiden takuuaika on yksi vuosi. Siihen sisältyy 90vrk 24x7 puhelintuki, Chat-tuki koko takuuajalle sekä Web Community -tuki niin kauan kun omistat tuotteen. Veloituksettomat ohjelmistopäivitykset kuuluvat hintaan.

Aruba Instant On -tuotteet

Katso alta meiltä saatavissa olevat Aruba Instant On-tuotteet.