Zmorph VX

Paras monitoiminen 3D-tulostin

Yksi suurimmista 3D-painatuslehdistä  All3DP nimesi ZMorph VX:n yhdeksi parhaimmista 3D-tulostimista. ZMorph VX on myös edelleen paras all-in-one-3D-tulostinluokassa. Monitoimisella ZMorph VX 3D-tulostimella voit käsitellä ABS, PLA, PVA, EVA-vaahtoa ja alumiinia sekä yli 40 muuta materiaalia, jotka ovat yhteensopivia ZMorph VX: n kanssa. Tarkista koko luettelo 3D-tulostimista All3DP:n verkkosivuilta.

Zmorph CNC-koneistus

ABS-filamentit CNC-jyrsinnässä

3D-tulostamisen lisäksi ABS-filamenttia voidaan myös CNC-koneistaa ja voit tehdä sen samalla koneella - monitoimisella ZMorph VX 3D-tulostimella. Kuinka ABS-filamenttia voidaan CNC-koneistaa kyseisellä tulostimella? Lue lisää artikkelista.

Zmorph nahkan laserleikkaus

Nahan laser kaiverrus ja leikkaus

Laitetaan lasersuojalasit päähän ja pidetään hauskaa Laser PRO -työkalupään kanssa. Tiesitkö, että voit tehdä markkinoille valmiita nahkatuotteita ZMorph VX: llä? Täältä löydät ohjeet nahan laserleikkaukseen ja muuta käytännöllistä tietoa.

Zmorph PET-G filamentit

PET-G -filamentit 3D-tulostamiseen

Ja lopuksi, materiaali, joka on saanut viime aikoina yhä enemmän suosiota. PET-G yhdistää ABS: n ja PLA: n edut ja voi olla sinulle sopiva filamentti tuotanto-osien ja prototyyppien valmistukseen. Utelias? Katso koko artikkeli.