RIPS-tulostimen edut - Tietotekniikkatavaratalo

Epson RIPS

Monesti edelleen ajatellaan, että mustesuihkutulostimet sopivat kotikäyttöön ja lasertulostimet yritystulostamiseen. Näin oli ehkä yli 20 vuotta sitten, mutta uudet teknologiat kuten Precision Core- tulostuspää ovat vieneet mustesuihkuteknologiaa huimin harppauksin eteenpäin, jättäen lasertulostamisen kauaksi taakseen. Se on mahdollistanut tuotteiden, kuten WorkForce Pro RIPS -sarjan kehittämisen. Voimme yhdessä haastaa loppuasiakkaiden ajattelutavan ja pyytää heitä esimerkiksi mainitsemaan keskeiset asiat, joita he odottavat tulostimelta.

Kokemuksesta tiedämme, että näihin kuuluvat: tulostuslaatu, nopeus, tarvikkeiden kustannukset, helppo ylläpito ja ongelmaton käyttö, takuu ja palvelun saatavuus. Myös tulostinkannan hallinta, asiakirjojen digitointi sekä skannauksen hallinta voivat nousta esille. Tämän pohjalta voit helposti kertoa RIPS-tulostimen eduista verrattuna laserlaitteisiin.

Mikä ihmeen RIPS?

Epson WorkForce Pro RIPS –tulostimissa käytetään erittäin riittoisia mustepusseja perinteisten mustekasettien sijaan, joten tulostimella voi tulostaa jopa 86 000 sivua ilman musteen lisäämistä. RIPS tulee sanoista "replaceable ink pack system". Sen lisäksi, että tulostin tarjoaa alhaisemmat kustannukset sivua kohden, se mahdollistaa myös säästöjä ajankäytössä, kun tarvikkeiden tilaamiseen ja niiden vaihtamiseen ei mene aikaa. Koska vaihdettavia tarvikkeita on vähemmän ja mustepakkaukset ovat erittäin riittoisia, RIPS-tulostin tuottaa huomattavasti vähemmän jätettä kuin lasertulostimet. Micro Piezo -teknologia takaa erinomaisen tulostuslaadun, siitä osoituksena on sen laaja käyttö taidetulostamisessa. RIPS-tulostimissa käytettävät DuraBrite Pro -musteet tarjoavat vuosikymmenien kestävyyttä UV:lle, vedelle ja hankaukselle.Laseritulostinta ei saa millään yhtä vertailukelpoiseksi ja vielä alhaisilla tulostuskustannuksilla. RIPS-tulostimet käyttävät hyvin vähän sähköä - jopa 95% vähemmän kuin muut tulostimet. Pienempi sähkönkulutus merkitsee suuria säästöjä, varsinkin kun ylläpidetään suurempaa laitekantaa. Yhdistettynä lasertulostimissa tarvittaviin tarvikkeisiin (värit, rummut, siirtohihna, lämpöyksikkö) tulostuskustannukset voivat olla jopa 50% alhaisempia. Epsonin Precision Core – tulostuspäät eivät vaadi musteen lämmittämistä. Yksi mustesuihkutulostuksen eduista onkin se, että käyttäjän ei tarvitse odottaa laitteen lämpenemistä, mikä säästää paljon aikaa (ja myös laitetta). Kun kaikki nämä tekijät yhdistetään, kokonaiskustannukset (TCO) ovat paljon pienemmät kuin perinteisten laserlaitteiden tapauksessa.

Jokaisessa Work Force Pro RIPS -laitteessa on ilmainen ohjelmistopaketti, joka sisältää ohjelmat kuten: Document Capture Pro, joka sisältää automaattisen dokumenttityypin tunnistamisen ja tiedostojen jakelun verkossa oleviin resursseihin. Lisäksi yritykset voivat optimoida toimintaansa hallintaohjelmien kuten Epson Device Adminin tai Epson Print Adminin avulla.

Tuote lisätty vertailuun