Uusia piirtopöytiä Wacomilta - Tietotekniikkatavaratalo

Wacom Mobile Studio Pro 13

Wacom Mobile Studio Pro 13

Wacomin uusi Mobile Studio Pro 13 sisältää Intelin Core i7 neliydinprosessorin, 16GB muistin, 512 GB SSD-tallennustilaa sekä Intel® Iris™ näytönohjaimen. Laitteen muotoilu mahdollistaa SSD-muistin vaihtamisen ja DDR-muistin päivittämisen vaivattomasti, tehden siitä käytännöllisen laitteen haastaviin projekteihin tulevaisuudessakin.

Wacom One

Wacom One

Olet joko juuri aloittamassa digitaalisen luomisen, haluat lisätä uusia käänteitä ajattelutapaasi tai haluat parantaa digitaalista ilmaisuasi, Wacom One tarjoaa sinulle erinomaisen kokemuksen. Laitteen 13,3 tuuman näytössä on paperin kaltainen pinta luonnollisella kitkalla. Kynä on tarkka ja toimii ilman paristoja. Wacom One on myös yhteensopiva Lamy ja Saedtler valmistamien digitaalisten kynien kanssa. Tuote sisältää sovelluspaketin helppoa käyttöönottoa varten.

Wacom One voidaan liittää PC- ja Mac-tietokoneisiin sekä tiettyihin Android-tabletteihin ja -älypuhelimiin. Android laitteisiin yhditäminen vaatii ODT-adapterin. Listan yhteensopivista Android-laitteista löydät täältä.

Wacom One
Wacom One

Jos haluat tietää lisää tuotteesta, suosittelemme Lawrence Mannin tekemää videota tästä linkistä tai Aaron Ruttenin videota täältä. Molemmat puhuvat tuotteesta, tuotteen käyttökohteista, kenelle tuote sopii ja miksi. Videot tarjoavat myös selkeän kuvan kuinka Wacom One eroaa muista piirtopöydistä.


Alta löydät meiltä nyt saatavilla olevat tuotteet. Muut mainitut tuotteet tulevat saataville myöhemmin.

Tuote lisätty vertailuun