PK-Yritys, säästä tuhansia euroja

Yritystulostamisessa tapahtuu suuria muutoksia

Epson tarjoaa muutokseen uutta tuoteryhmää Epson RIPS-tulostimia. RIPS-tulostimet ovat käyttökustannuksiltaan 50% edullisempia kuin kilpailevat laitteet sekä 90% energiatehokkaampia ja tuottavat yli 90% vähemmän jätettä. Lisäksi RIPS tulostimet ovat valmiita tukemaan kaikkia nykyisiä ja uusia tapoja tulostaa ja skannata - mobiililaiteyhteensopiva tulostus ja skannaus, kehittyneet tietoliikennetoiminnot mm. skannaus ja tulostus pilvipalveluista sekä skannaus sähköpostiin tai tulostus lähettämällä laitteelle sähköpostia, kaikki nämä onnistuvat helposti ripsillä.

Suurin asia on kuitenkin kustannus. Epson RIPS-laitteiden mukana myyntipakkauksessa tulee riittävät väriaineet 75 000 värisivun ja 75 000 mustan sivun tulostamiseen. Normaalin sivuhintapohjaisen "MPS" tai "Tulostusleasing" sopimuksen sivuhinnalla tämä tarkoittaa noin 3500-4500€ säästöä. Eli toisin sanoen, kun olet tulostanut RIPS tulostimen mukana toimitetut värit tyhjäksi, olet säästänyt laitteen hinnan takaisin,  ja säästösi on vasta alussa, sillä mitä enemmän käytät, sitä isompi suhteellinen säästö vastaavaan kilpailevaan tulostimeen on. Lisäksi valtavien värisäiliöiden takia vaihtoväli väreille on erittäin pitkä, useimmissa tapauksissa vuosia, RIPSillä voit keskittyä muihin asioihin.

Nyt on aika vaihtaa tulostin ja säästää aikaa ja rahaa - vaihda RIPS tulostimeen! Käytämme itse RIPS-tulostinta päivittäisessä käytössä,voimme lähettää tulostusnäytteitä tai olet tervetullut tustustumaan hämeenlinnan toimipisteellemme.

Hae tulostimen muste- ja värikasetteja
Tuote lisätty vertailuun