Powertool-takuu

TAKUU Power tools työkaluille

Myymämme työkoneet on valmistajien tarkastamat sekä testaamat ennen toimitusta tehtaalta. Huomioitavaa on, että kovassa käytössä olevat laadukkaatkin laitteet vaativat huoltoa.

Myönnämme myymillemme Power tools työkaluille seuraavien ehtojen mukaisen takuun. Seuraavia takuuehtoja sovelletaan tuotteisiin, jotka on ostettu [1.3.2020] tai sen jälkeen.

Tämä takuu ei vaikuta voimassa olevaan kansalliseen lainsäädännön mukaisiin kuluttajan oikeuksiin, eikä oikeuksiisi suhteessa myyjään kauppasopimuksen perusteella. Takuun myöntää Teknavi.com Oy (osoite: Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna, jäljempänä ”Teknavi.com”) ja on voimassa Suomessa.


Mitä takuu kattaa?

Takuun piiriin kuuluvat kaikki Myymämme akku/sähkö power työkalut. Takuu koskee takuuaikana ilmenneitä materiaali- tai valmistusvirheitä.
Takuu ei korvaa seuraavaa:
  • huoltotoimet, joita muu kuin valmistajan valtuuttama takuuhuoltoliike on tehnyt,
  • normaali kuluminen,
  • viat, jotka johtuvat työkalun ylikuormittamisesta, akku tai virransyöttöviat/kaapeliviat.
  • viat, jotka johtuvat puutteellisesta tai väärästä huollosta, huolimattomuudesta tai siitä, että työkalua on käytetty vastoin sen käyttötarkoitusta tai käyttöohjeita, sekä hasardia
  • viat, jotka johtuvat siitä, että työkalua on käytetty sille sopimattomilla tarvikkeilla,
  • vähäiset laatupoikkeamat, jotka ovat työkalun arvon ja käytettävyyden kannalta epäolennaisia.

Takuun piiriin kuuluvan virheen korvaaminen tapahtuu niin, että harkintamme mukaan joko korjaamme tuotteen veloituksetta tai vaihdamme sen tilalle virheettömän vastaavan tuotteen. Takuun perusteella vaihdetut tuotteet tai osat jäävät Teknavi.com Oy:n omaisuudeksi.
Tuotteen korjaaminen tai vaihtaminen ei pidennä alkuperäisen takuun voimassaoloaikaa.


Takuuajat

Takuuaika alkaa tuotteen ensimmäisestä ostopäivästä. Polttomoottorilla toimivien tuotteiden takuuaika on harrastajakäytössä kaksi (2) vuotta ja ammatti- ja siihen verrattavassa käytössä puoli (1/2) vuotta. Kaikkien muiden tuotteiden takuuaika on yksi (1) vuosi.


Miten toimia jos tuotteessa ilmenee vika takuuaikana?

Mikäli tuotteessa ilmenee vika takuuaikana, toimita kone Teknavi.com Oy:n huoltoon. Tuote tulee toimittaa takuukorjaukseen purkamattomana sekä asiallisesti pakattuna. Mukaan tulee liittää ostokuitti sekä kopio takuutodistuksesta, jos laite on rekisteröity pidennetyn kolmen vuoden takuuajan piiriin.
 
Takuun perusteella ei voida esittää muita vaatimuksia kuin näissä ehdoissa mainittua oikeutta tuotteen virheiden oikaisuun. Teknavi.com Oy ei ole vastuussa tulojen menetyksestä tai muusta välillisestä tai vaikeasti ennakoitavasta vahingosta. Näihin takuuehtoihin sovelletaan Suomen lakia.Pidennä sähkötyökalujen takuuaika 3 vuoteen!

Tämän sivuston kautta saat rekisteröityä laitteellesi laajennetun kolmen vuoden takuun. Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä. Laitteen alkuperäinen ostokuitti on ladattava järjestelmään tai säilytettävä takuutodistuksen liitteenä. Laajennetun takuun edellytyksenä on, että uuden koneen rekisteröinti tehdään 4 viikon sisällä ostopäivästä tästä linkistä.

Jokainen tuotteemme on huolellisesti tarkastettu ja testattu ennen toimitusta tehtaalta. Jos ongelmia esiintyy, palauta työkalu Teknavi.com Oy:lle ostotositteen kanssa. Takuu ei korvaa toimituskuluja myyjälle/Teknavi.com Oy.lle

3.n -vuoden takuu ei koske akkuja, latauslaitteita, valaisimia, polttomoottorituotteita, paineilmanaulaimia, kompressoreita, eikä teollisuuden tarkkuusruuvinvääntimiä.

Tuote lisätty omiin suosikkeihin
Tuote lisätty vertailuun