Loppuvuoden paras tulostinkampanja! Epson Cashback
Erittäin laajasta Epson tulostinvalikoimasta nyt rahaa takaisin! Rahaa takaisin nyt erittäin laajasta valikoimasta tulostimia kaikenlaisiin käyttarkoituksiin! Kampanja voimassa mm. Workforce yritystulostimille sekä maailman halvinta tulostuskustannusta tarjoaville, kasetittomille Ecotank tulostimille!  Kun ostat laitteen saat ilmoitetun määrän rahaa takaisin rekisteröimällä ostoksesi Epson kampanjasivulle. Voit myös saada palautuksen takaisin tuplana ostamalla laitteen ja väripakkauksen samalla tilauksella. Kampanja voimassa 1.12-4.2.2018 - Lisätietoja kampanjasta Epsonin kampanjasivulta tästä Huomaa, että voit yhdi..
Saimme Palette Gearin tuotteet valikoimiimme
Nopeuta kuvien ja videoiden käsittelyä modulaarisilla kytkimillä, slidereilla ja näppäimillä.
Syksyn 2017 Tarjouslehti!
Tulostintavaratalon syksyn 2017 tarjouslehti nyt ulkona! Tervetuloa tutustumaan vuoden parhaisiin tulostintarjouksiin! On taas perinteisen syksyn tarjouslehtemme aika. Jos tulostimen vaihtaminen on ollut ajatuksissa tai kaippaatte uutta laitetta, niin tässä on erinomainen mahdollisuus hankkia uudet laitteet edullisesti. Lehdestämme löytyy laitteita kotiin ja toimistoon!   Voit lukea lehtemme sähköisessä muodossa tästä;   Lehden tarjoukset (Hinnat sis alv24%, paitsi MPS kuukausihinnoitelluit ovat alv0%) Xerox Versalink C7020 A3 Monitoimilaser - 2190,00€  Brother MFC-J5730DW, Koti- tai pientoimiston A3 monitoimisuihkari - 23..
HP:n pienikokoiset & tehokkaat laserit syystarjouksessa!
Nyt HP:N Laserjet Pro tulostimet erinomaisilla eduilla! Tarjoushinnat, jopa -33% normaalista, voimassa rajoitetulle varastoerälle. Tuotteet omasta varastosta erittäin nopealla toimitusajalla!   HP Laserjet Pro M277DW monitoimivärilaser - 299,00€ (sis alv24%) + 3-vuoden takuu kaupanpäälle, ei vaadi rekisteröintiä tai kikkailuja + Markkinoiden pienikokoisin värilaser, silti nopein kaksipuoleistulostus! + Langaton ja langallinen verkko sekä kaksipuoleistulostus + Tämä tulostin ei vie tilaa ja sisältää kaikki modernit toiminnot mukaanlukien mobiiliskannauksen ja -tulostuksen!   HP Laserjet Pro M130a monom..
Epson jatkaa edistyksellisen projektoritekniikan hyödyntämistä kuluttajaprojektoreissa. Uusia malleja ovat EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650, EB-S05, EB-X05, EB-W05, EB-U05, EB-S41, EB-X41 ja EB-W41.
Epson CASHBACK! Jopa 50€ rahaa takaisin kun ostat Epson tulostimen
Nyt kodin ja toimiston tulostimet uusiksi halvalla Epsonin CashBack kampanjan avulla! Kun ostat tarjoukseen kuuluvan tulostimen kampanja-aikana, voit hakea Epsonilta jopa 50€/laite rahaa takaisin. Huomaa, että voit yhdistää rahaa-takaisin kampanjan Tulostintavaratalon edullisiin tarjoushintoihin ja muihin kampanjoihin! Eli nyt laitteita saa todella hyvin eduin ja edulliseen hintaan!   Kampanjaan kuuluvat tuotteet ja rahanpalautussummat: EcoTank ET-2600 30€ EcoTank ET-2650 30€ EcoTank ET-3600 50€ EcoTank ET-4500 50€ EcoTank ET-4550 50€ EcoTank ET-14000 50&e..
Ihan normaalia tulostinta hakemassa? Älä etsi kauempaa
Etsimässä normaalia, luotettavaa lasertulostinta? Tässä se on; Xeroxin täysin normaali, mutta todella erinomainen lasertulostin Xerox Phaser 3620DN Wifi.  Älä osta pelkkää tulostainta, osta Xerox. Tämä laite sopii kotiin, toimistoon, anopille, opiskelijalle, naapurille.. ihan kaikkeen käyttöön. Niin siinä käy kun saat laadukkaan kaksipuoleista tulostavan, langattomalla ja langallisella verkkoliitännällä varustetun Xeroxin hintaan 109,00€ sis. alv24%. Kaiken muun hyvän lisäksi Xeroxilla tulostaminen on todella edullista ja värejä saa kahdessa eri koossa, 1500 sivua tai ..
Lisää tuottavuutta WorkForce Pro WF-C869R -mustesuihkutulostimella
Tällä energiaa säästävällä WorkForce Pro WF-C869R -sarjan tulostimella, joka on suunniteltu lisäämään asiakkaittemme tuottavuutta ja samalla tuntuvasti vähentämään tulostuskustannuksia, voi tulostaa jopa 84 000 värillistä tai 86 000 mustavalkoista sivua, ennen kuin muste on vaihdettava1. Vähennä huoltokustannuksia ja lisää katetta viivan alle WF-C869R käyttää tulostuksessa kosketuksetonta ja viileää tekniikkaa, jossa on vain vähän osia, mikä vähentää korjauksen, huollon tai käyttäjän toimien tarvetta. Riittoisat mustepatruunat vä..
PK-Yritys, säästä tuhansia euroja
Yritystulostamisessa tapahtuu suuria muutoksia Epson tarjoaa muutokseen uutta tuoteryhmää Epson RIPS-tulostimia. RIPS-tulostimet ovat käyttökustannuksiltaan 50% edullisempia kuin kilpailevat laitteet sekä 90% energiatehokkaampia ja tuottavat yli 90% vähemmän jätettä. Lisäksi RIPS tulostimet ovat valmiita tukemaan kaikkia nykyisiä ja uusia tapoja tulostaa ja skannata - mobiililaiteyhteensopiva tulostus ja skannaus, kehittyneet tietoliikennetoiminnot mm. skannaus ja tulostus pilvipalveluista sekä skannaus sähköpostiin tai tulostus lähettämällä laitteelle sähköpostia, kaikki nämä onnistuvat he..
Brother Mega-Ale
Brotherin tuotteita nyt mega-ale hinnoin!   Tuotteista löytyy tarratulostimia, skanneri, tulostimia sekä tarvikkeita. Tuotteita rajoitettu erä, tarjoukset voimassa vain varastossa oleville tuotteille, pidätämme oikeuden perua tilauksia, jos tilattu määrä ylittää tarjolla olevan määrän. Nyt tekemään edullisia löytöjä kotiin ja toimistoon! Alennukset ovat osassa tuotteita jopa -50% normaalista hinnasta.      Tarjouslaitteet, hinnat sis. alv24% Brother PT-D450VP Merkkaus- &tarratulostin - 79,90€ Brother PT-P750W Langaton Merkkaus- &tarratulostin - 79,9..
 Tämä kätevän kokoinen skanneri mahtuu olkalaukkuun – nyt huipputarjouksessa!
Vaikka skannerin merkitys on vähentynyt, sille löytyy silloin tällöin hyödyllisiä käyttötarkoituksia, vaikkapa vanhojen paperikuvien tai käyntikorttien muuttaminen digitaaliseen muotoon. Iso pöytäskanneri ei välttämättä ole houkutteleva vaihtoehto, varsinkaan jos kotoa ei löydy työhuonetta. Jos skanneria tarvitaan vain silloin tällöin, vaihtoehtona on laukkuun mahtuva kannettava versio. Epsonin Workforce DS-30 toimii paperin manuaalisyötöllä. Sillä voi skannata kaksipuolisia dokumentteja ja esimerkiksi käyntikortteja. Paperin koko on rajattu A4-formaattiin. Pöytäsk..
Juhlavuoden erikoistarjoukset
Tästä näet City Plus Oy:n verkkokauppojen erikoistarjoukset kaupoittain Kaikki hinnat sisältävät alv24%, tuotteita rajoitetut erät, tarjoukset voimassa vain tarjouserille. Lisätietoja myynnistämme!  Juhlavuoden tarjouksia päivitetään jatkuvasti ja tarjoustuotteet muuttuvat vuoden aikana. Tulostintavaratalo:  Epson AL-M300DN, Järeä ja nopea monolaser työjuhta jatkuvaan käyttöön - 119,00€ (-60%) Epson Workforce Pro 4640DTWF, Erinomainen värimonitoimitulostin yrityksille tai kotitoimistoon - 199,00€ (-25%)  Xerox Workcentre 6515DN, Monitoimivärilaser yrityksille - 469,00&eu..
3D-tulostusta suoraan älypuhelimesta
Leapfrogin valmistama Bolt on viime syksyn Digiexpossa-messuillakin näytillä ollut 3D-tulostin, joka tarjoaa rutkasti ominaisuuksia ja tulostusvaihtoehtoja myös vaativamman käyttäjän tarpeisiin. Tulostimen mielenkiintoisin ominaisuus on mahdollisuus käynnistää tulostus suoraan mobiililaitteen näytöltä. Kun tulostustiedosto on valmiina ja älypuhelin tai tabletti on samassa langattomassa verkossa printterin kanssa, käyttäjä voi käynnistää tulostuksen mobiililaitteesta. Tämän jälkeen tulostuksen etenemistä voi seurata kätevästi kännykän näytöltä.  ..
3D-printtauksen Apple: Käyttäjien palkitsema tulostin, jolla aloittelijakin onnistuu
3D-tulostaminen ei välttämättä ole aivan mutkatonta, varsinkaan jos käyttäjän tarvitsee etsiä oikeat asetukset erilaisille muoveille ja väriaineille. Varsinkin aloittelijalta vaaditaan usein melkoisesti kärsivällisyyttä ja opettelua. Zortraxia voidaan pitää 3D-tulostinten Applena. Valmistaja on erikoistunut helppokäyttöisiin ja suoraan paketista käyttövalmiisiin laitteisiin, joilla aloittelijakin onnistuu ilman käyttöoppaiden lukemista. Zortraxin ensimmäinen malli keräsi takavuosina pääomaa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa. Käyttäjät innostuivat nimenomaan tulostinte..
Näytetään 1 - 14 / 32 tuotetta