Viikin toimipisteen poikkeus aukioloajat
Huomioithan meidän Helsingin Viikin toimipisteen poikkeus aukioloajat! Olemme suljettuna koko 18 viikon 26-30.3. Lisäksi olemme myös nämä päivät suljettuina kokonaan:  4-5.4. ja 9.4. Olemme 6.4. aamupäivän paikalla ainoastaan.  Viikin tulevat puhelut ohjautuvat suoraan Hämeenlinnan toimipisteellemme. Jos teillä on kysyttävää voitte myös lähettää meille sähköpostia niin hoidamme asian mahdollisimman pian.  LISÄKSI!  Olemme suljettuna 16.4. lähtien muuton takia. Ilmoitamme avajaisista erikseen myöhemmin.    ..
Valmistelut etenevät, muutto Viikistä Mechelininkatu 3 liiketiloihin etenee.
Koko Cityplus tiimi yht. 10 henkilö osallistuu Huhtikuun lopussa avattavan liikkeemme valmisteluihin. Valmistelut etenevät kuumeisesti niin Viikissä kuin Hämeenlinnassa. Viikin muutto on aloitettu ja pala palalta huonekaluja sekä tuotteita siirretään pois Viikistä. Viikin tila tyhjenee ennen Huhtikuun loppua - tarkka ajankohta selviää tuonnenmpana. Asiakkaillemme, uudessa kivijalkakaupassa, haluamme tarjota hyvää palvelua, johonka kuuluvat nopeat toimitukset, asennuspalvelut sekä huolenpitopalvelut. Tulethan keskustelemaan kanssamme. Toimittajien kassa on aloitettu neuvottelut esillepanoista ja kiinnostus uutta liiketilaamme kohtaan on ollut..
Rahoitusmahdollisuus yritysasiakkaille
Hei yritysasiakas,  tarvitsisiko neukkarin infonäyttö tai projektori päivittää, mutta et haluaisi sitoa siihen rahaa heti? Esityslaitteiston päivitys moderniksi kokonaisratkaisuksi esityksiä, tilaisuuksia ja jopa mainoksia varten on usein kannattavaa yrityksen imagon ja asiakasvirtojen kannalta, mutta järkevä ja pitkäjänteinen hankinta ei ole välttämättä kertakuluna halvin. Varsinkin pienillä ja keskisuurilla yrityksillä rahalle olisi muutenkin käyttöä eikä av-laitteiden hintaa haluttaisi vähentää mahdollisista omien tuotteiden/palveluiden budjetista jos ei ole pakko. Mi..
Valkokankaiden poistomyynnissä hinnat pakkasella
Nyt on hinnat pakkasella demokäytössä olleissa valkokankaissa. Tarjolla on moottoroituja valkokankaita sekä luxus malleja, joissa on lisänä kankaan molemmissa reunoissa kiristeet jotka pingoittavat ja pitävät kangasta suorassa alareunan painon kanssa. Rullavalkokankaissa koon kasvaessa on riski, että kangas alkaa aaltoilemaan tai kaareutuu, reunakiristimillä ja isolla painolla tämä on ratkaistu. Reunakiristeet ja reilu paino pitävät valkokangasta aina suorassa. Luxus kankaissa on lisäksi kaukosäädin, joten kankaan avaaminen ja sulkeminen käy vaikka sohvalta käsin! Luxus tab-tension valkokangas on kiinte&au..
Loppuvuoden paras tulostinkampanja! Epson Cashback
Erittäin laajasta Epson tulostinvalikoimasta nyt rahaa takaisin! Rahaa takaisin nyt erittäin laajasta valikoimasta tulostimia kaikenlaisiin käyttarkoituksiin! Kampanja voimassa mm. Workforce yritystulostimille sekä maailman halvinta tulostuskustannusta tarjoaville, kasetittomille Ecotank tulostimille!  Kun ostat laitteen saat ilmoitetun määrän rahaa takaisin rekisteröimällä ostoksesi Epson kampanjasivulle. Voit myös saada palautuksen takaisin tuplana ostamalla laitteen ja väripakkauksen samalla tilauksella. Kampanja voimassa 1.12-4.2.2018 - Lisätietoja kampanjasta Epsonin kampanjasivulta tästä Huomaa, että voit yhdi..
Saimme Palette Gearin tuotteet valikoimiimme
Nopeuta kuvien ja videoiden käsittelyä modulaarisilla kytkimillä, slidereilla ja näppäimillä.
Syksyn 2017 Tarjouslehti!
Tulostintavaratalon syksyn 2017 tarjouslehti nyt ulkona! Tervetuloa tutustumaan vuoden parhaisiin tulostintarjouksiin! On taas perinteisen syksyn tarjouslehtemme aika. Jos tulostimen vaihtaminen on ollut ajatuksissa tai kaippaatte uutta laitetta, niin tässä on erinomainen mahdollisuus hankkia uudet laitteet edullisesti. Lehdestämme löytyy laitteita kotiin ja toimistoon!   Voit lukea lehtemme sähköisessä muodossa tästä;   Lehden tarjoukset (Hinnat sis alv24%, paitsi MPS kuukausihinnoitelluit ovat alv0%) Xerox Versalink C7020 A3 Monitoimilaser - 2190,00€  Brother MFC-J5730DW, Koti- tai pientoimiston A3 monitoimisuihkari - 23..
HP:n pienikokoiset & tehokkaat laserit syystarjouksessa!
Nyt HP:N Laserjet Pro tulostimet erinomaisilla eduilla! Tarjoushinnat, jopa -33% normaalista, voimassa rajoitetulle varastoerälle. Tuotteet omasta varastosta erittäin nopealla toimitusajalla!   HP Laserjet Pro M277DW monitoimivärilaser - 299,00€ (sis alv24%) + 3-vuoden takuu kaupanpäälle, ei vaadi rekisteröintiä tai kikkailuja + Markkinoiden pienikokoisin värilaser, silti nopein kaksipuoleistulostus! + Langaton ja langallinen verkko sekä kaksipuoleistulostus + Tämä tulostin ei vie tilaa ja sisältää kaikki modernit toiminnot mukaanlukien mobiiliskannauksen ja -tulostuksen!   HP Laserjet Pro M130a monom..
Epson jatkaa edistyksellisen projektoritekniikan hyödyntämistä kuluttajaprojektoreissa. Uusia malleja ovat EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650, EB-S05, EB-X05, EB-W05, EB-U05, EB-S41, EB-X41 ja EB-W41.
Epson CASHBACK! Jopa 50€ rahaa takaisin kun ostat Epson tulostimen
Nyt kodin ja toimiston tulostimet uusiksi halvalla Epsonin CashBack kampanjan avulla! Kun ostat tarjoukseen kuuluvan tulostimen kampanja-aikana, voit hakea Epsonilta jopa 50€/laite rahaa takaisin. Huomaa, että voit yhdistää rahaa-takaisin kampanjan Tulostintavaratalon edullisiin tarjoushintoihin ja muihin kampanjoihin! Eli nyt laitteita saa todella hyvin eduin ja edulliseen hintaan!   Kampanjaan kuuluvat tuotteet ja rahanpalautussummat: EcoTank ET-2600 30€ EcoTank ET-2650 30€ EcoTank ET-3600 50€ EcoTank ET-4500 50€ EcoTank ET-4550 50€ EcoTank ET-14000 50&e..
Ihan normaalia tulostinta hakemassa? Älä etsi kauempaa
Etsimässä normaalia, luotettavaa lasertulostinta? Tässä se on; Xeroxin täysin normaali, mutta todella erinomainen lasertulostin Xerox Phaser 3620DN Wifi.  Älä osta pelkkää tulostainta, osta Xerox. Tämä laite sopii kotiin, toimistoon, anopille, opiskelijalle, naapurille.. ihan kaikkeen käyttöön. Niin siinä käy kun saat laadukkaan kaksipuoleista tulostavan, langattomalla ja langallisella verkkoliitännällä varustetun Xeroxin hintaan 109,00€ sis. alv24%. Kaiken muun hyvän lisäksi Xeroxilla tulostaminen on todella edullista ja värejä saa kahdessa eri koossa, 1500 sivua tai ..
Lisää tuottavuutta WorkForce Pro WF-C869R -mustesuihkutulostimella
Tällä energiaa säästävällä WorkForce Pro WF-C869R -sarjan tulostimella, joka on suunniteltu lisäämään asiakkaittemme tuottavuutta ja samalla tuntuvasti vähentämään tulostuskustannuksia, voi tulostaa jopa 84 000 värillistä tai 86 000 mustavalkoista sivua, ennen kuin muste on vaihdettava1. Vähennä huoltokustannuksia ja lisää katetta viivan alle WF-C869R käyttää tulostuksessa kosketuksetonta ja viileää tekniikkaa, jossa on vain vähän osia, mikä vähentää korjauksen, huollon tai käyttäjän toimien tarvetta. Riittoisat mustepatruunat vä..
PK-Yritys, säästä tuhansia euroja
Yritystulostamisessa tapahtuu suuria muutoksia Epson tarjoaa muutokseen uutta tuoteryhmää Epson RIPS-tulostimia. RIPS-tulostimet ovat käyttökustannuksiltaan 50% edullisempia kuin kilpailevat laitteet sekä 90% energiatehokkaampia ja tuottavat yli 90% vähemmän jätettä. Lisäksi RIPS tulostimet ovat valmiita tukemaan kaikkia nykyisiä ja uusia tapoja tulostaa ja skannata - mobiililaiteyhteensopiva tulostus ja skannaus, kehittyneet tietoliikennetoiminnot mm. skannaus ja tulostus pilvipalveluista sekä skannaus sähköpostiin tai tulostus lähettämällä laitteelle sähköpostia, kaikki nämä onnistuvat he..
Brother Mega-Ale
Brotherin tuotteita nyt mega-ale hinnoin!   Tuotteista löytyy tarratulostimia, skanneri, tulostimia sekä tarvikkeita. Tuotteita rajoitettu erä, tarjoukset voimassa vain varastossa oleville tuotteille, pidätämme oikeuden perua tilauksia, jos tilattu määrä ylittää tarjolla olevan määrän. Nyt tekemään edullisia löytöjä kotiin ja toimistoon! Alennukset ovat osassa tuotteita jopa -50% normaalista hinnasta.      Tarjouslaitteet, hinnat sis. alv24% Brother PT-D450VP Merkkaus- &tarratulostin - 79,90€ Brother PT-P750W Langaton Merkkaus- &tarratulostin - 79,9..
Näytetään 1 - 14 / 36 tuotetta